Combine Word Documents 4dots

Combine Word Documents 4dots 1.0

Опис

Комбинирајте Word документи 4 точки: Крајното решение за спојување датотеки на Word

Дали сте уморни од рачно спојување на повеќе Word документи во една датотека? Дали сакате да го рационализирате процесот на управување со документи и да заштедите време? Тогаш не гледајте подалеку од Комбинирајте Word документи 4 точки - крајното решение за спојување датотеки на Word.

Како деловен софтвер, Combine Word Documents 4dots е дизајниран да го поедностави процесот на комбинирање на повеќе документи на Microsoft Word во една кохезивна датотека. Без разлика дали треба да споите извештаи, предлози или кој било друг вид документ, овој софтвер може да ви помогне да го направите тоа брзо и лесно.

Една од истакнатите карактеристики на Combine Word Documents 4dots е неговата способност да ги спојува датотеките со Word додека ги одржува нивните оригинални формати и заглавија и подножја непроменети. Ова значи дека вашиот споен документ ќе изгледа исто толку професионален како и секој поединечен документ пред да се комбинира.

Но, тоа не е сè – овој моќен софтвер нуди и низа други корисни функции што го прават суштинска алатка за секој кој работи со документи на Microsoft Word на редовна основа. На пример:

- Извршување на командната линија: Ако претпочитате да работите од командната линија наместо да користите графички кориснички интерфејс (GUI), тогаш Combine Word Documents 4dots ве опфати. Можете лесно да го извршите софтверот од командната линија.

- Интеграција на Windows Explorer: со само еден десен клик во Windows Explorer, можете да ги споите Word-датотеките дури и без да ја отворите самата апликација.

- Функција за влечење и спуштање: Комбинирањето на повеќе документи е исто толку лесно како и влечењето и пуштањето на прозорецот на апликацијата.

- Опции за нумерирање на страници: можете да одредите дали да се ресетира или не нумерирањето на страниците за секој документ во вашата споена датотека, како и да ги замените NUMPAGES полињата со SECTIONPAGES полиња.

- Увоз на папки: ако имате цели папки полни со документи на Microsoft Word што треба да се спојат заедно, едноставно додадете ги сите одеднаш користејќи ја оваа функција.

- Увоз на датотеки со список: Алтернативно, ако имате датотека со список што содржи патеки до одредени документи што треба да се спојат заедно, едноставно внесете ја во Комбинирајте Word документи 4 точки.

- Функција за копирање и залепување: Лесно преуредете ја листата на документи со копирање и залепување во прозорецот на апликацијата. Ова го олеснува вметнувањето страници за раздвојување помеѓу различни делови доколку е потребно.

- Опции за подредување: подредете ја вашата листа на документи врз основа на името на датотеката, патеката на датотеката, големината или датумот - дури и правилно сортирање на броеви во имињата на датотеките.

Комбинирајте зборови Документот 4 точки е исто така повеќејазичен; моментално преведена на повеќе од триесет и девет различни јазици, така што корисниците ширум светот можат да ја користат оваа неверојатна алатка без јазични бариери.

Накратко - ако некогаш сте се запрашале како најдобро да ги комбинирате Word-датотеките, тогаш испробајте го Combine Words Document 4Dots денес! Лесниот за користење интерфејс, заедно со неговите многубројни функции, го прават суштинска алатка за секој кој има потреба ефикасно да управува со големи количини документација на Microsoft Office.

Целосни спецификации
Издавач 4dots Software
Страница на издавачи http://www.4dots-software.com/
Датум на издавање 2019-05-01
Датум на додавање 2019-05-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Runtime 2.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: