Baby Computer Fun

Baby Computer Fun 1.0

Опис

Дали сте уморни постојано да се грижите дали вашето бебе случајно ќе отвори програми или документи на вашиот компјутер додека игра? Не гледајте подалеку од Baby Computer Fun, едукативниот софтвер дизајниран специјално за бебиња и мали деца кои сакаат да седат пред компјутерот на нивните родители и да ја скршат тастатурата.

Со секое притискање на копче, се црта буква, што им помага на децата да ги научат своите букви на забавен и интерактивен начин. Софтверот, исто така, обезбедува безбедна средина за играње на малите со тоа што ги спречува случајно да отворат какви било несакани програми или документи. Плус, го прави удирањето на тастатурата уште попријатно со прикажување букви и пуштање случајни звуци додека се удираат копчињата.

Но, тоа не е сè - со Baby Computer Fun, можете исто така да го приспособите искуството на вашето дете со додавање на сопствени звуци или кликнување со глувчето за репродукција на анимација на одредена локација. И не грижете се дали вашето бебе случајно ќе излезе од апликацијата - софтверот ги заклучува Windows Key, Ctrl-Esc и Alt-Tab за да не може да излезе од неа. Ако треба сами да излезете од апликацијата, едноставно притиснете ALT-F4.

Не само што е „Baby Computer Fun“ забавно за бебињата и за малите деца, туку служи и како едукативна алатка која им помага да ги научат своите букви на забавен начин. Па зошто да не му дадете на вашето малечко нешто безбедно и пријатно додека седи пред вашиот компјутер? Пробајте ја „Baby Computer Fun“ денес!

Целосни спецификации
Издавач Vovsoft
Страница на издавачи http://vovsoft.com
Датум на издавање 2019-05-06
Датум на додавање 2019-05-06
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments: