Screen2Video Pro SDK ActiveX

Screen2Video Pro SDK ActiveX 8.0

Windows / Viscom Software / 54 / Целосни спецификации
Опис

Screen2Video Pro SDK ActiveX е моќна алатка за развивачи која ви овозможува да снимате активност на екранот и движење на глувчето со забрзување на графичкиот процесор. Со овој софтвер, можете лесно да креирате висококвалитетни видеа во различни формати како H264 MP4, VCD, SVCD, DVD, SWF, FLV, AVI (компресирани или некомпресирани) или WMV датотеки.

Една од клучните карактеристики на Screen2Video Pro SDK ActiveX е неговата способност да снима кој било екран на мониторот од систем со повеќе монитори. Ова значи дека можете да снимате видео од повеќе екрани истовремено и да креирате беспрекорна снимка што ги вклучува сите активности што се случуваат на вашиот компјутер.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за зумирање и одзумирање на одредени области при снимање на екранот. Ова го олеснува фокусирањето на одредени детали или области од интерес за време на вашето снимање без да мора да го исечете или уредувате видеото подоцна.

Покрај овие карактеристики, Screen2Video Pro SDK ActiveX нуди и забрзување на графичкиот процесор за поголема брзина на обработка и подобрени перформанси. Ова значи дека дури и големите снимки може да се обработат брзо и ефикасно без да се жртвува квалитетот.

Генерално, ако барате моќна алатка за развивачи што може да ви помогне лесно да креирате висококвалитетни снимки од екранот, тогаш Screen2Video Pro SDK ActiveX дефинитивно вреди да се провери. Со својот широк опсег на функции и способности, сигурно ќе биде непроценливо богатство за секој програмер кој сака да креира привлечни видеа за своите проекти.

Целосни спецификации
Издавач Viscom Software
Страница на издавачи http://www.viscomsoft.com/
Датум на издавање 2019-05-06
Датум на додавање 2019-05-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 8.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 54

Comments: