Bolide Movie Creator

Bolide Movie Creator 4.1 build 1143

Windows / Bolide Software / 13775 / Целосни спецификации
Опис

Bolide Movie Creator: Врвен софтвер за уредување видео за Windows

Дали барате моќен, но сепак лесен софтвер за уредување видео што може да ви помогне лесно да креирате прекрасни видеа? Не гледајте подалеку од Bolide Movie Creator - врвната алатка за уредување видео за Windows.

Без разлика дали сте професионален видеограф или штотуку почнувате, Bolide Movie Creator има сè што ви треба за да создадете висококвалитетни видеа што ќе ја импресионираат вашата публика. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, овој софтвер го олеснува уредувањето и подобрувањето на вашите видеа со само неколку кликања.

Значи, што точно е Bolide Movie Creator, и што го прави да се издвојува од другите софтвери за уредување видео на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики и способности.

Лесен за употреба интерфејс

Една од најголемите предности на Bolide Movie Creator е неговиот кориснички интерфејс. За разлика од другите сложени алатки за уредување видео за кои е потребна обемна обука за ефикасно користење, овој софтвер е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста. Не ви требаат посебни вештини или техничко знаење за да започнете – само повлечете и испуштете ги вашите медиумски датотеки на временската линија, додајте ефекти по желба и зачувајте го вашиот проект како видео датотека.

Поддржува повеќе формати

Друга голема предност на Bolide Movie Creator е неговата способност да работи со речиси секој влезен аудио/видео/фотоформат. Без разлика дали работите со MP4, AVI, MKV или GIF - овој софтвер може да се справи со сите нив. Плус, поддржува до UltraHD резолуција за да можете да креирате висококвалитетни видеа кои изгледаат одлично на која било големина на екранот.

Поддршка за хардверско забрзување

Ако барате молскавична изведба кога работите со големи датотеки или сложени проекти - тогаш Bolide Movie Creator ве покрива. Овој софтвер поддржува хардверско забрзување h264 на AMD, NVidia и Intel графички процесори што значи побрзо време на рендерирање без жртвување на квалитетот.

Моќен уредувач на видео

И покрај тоа што е лесен за употреба дури и за почетници - не дозволувајте тоа да ве измами да мислите дека нема моќ! Всушност - сосема спротивното! Со напредни функции како chroma keying (зелен екран), режим слика во слика (PIP), мешање и изедначување на аудио - ништо не ги спречува професионалците да ја користат и оваа алатка!

Зачувајте ги вашите проекти во повеќе формати

Откако вашиот проект е завршен - зачувајте го во еден од неколкуте формати, вклучувајќи AVI, MKV, WMV, MP4 или GIF. Ова им дава на корисниците флексибилност кога ги споделуваат своите креации онлајн или офлајн во зависност од нивните потреби!

Заклучок:

Како заклучок - ако барате прифатлива, но моќна видео едитор кој е прилагоден за почетниците и полн со напредни функции, тогаш не гледајте подалеку од Bolide Movie Creator! Совршено е без разлика дали создавате содржина професионално ИЛИ едноставно сакате нешто забавно и креативно дома!

Целосни спецификации
Издавач Bolide Software
Страница на издавачи http://www.bolidesoft.com
Датум на издавање 2019-05-08
Датум на додавање 2019-05-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 4.1 build 1143
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 13775

Comments: