K Media Center Professional

K Media Center Professional 10.6

Опис

K Media Center Professional е моќен MP3 и аудио софтвер дизајниран специјално како врвен семеен центар за забава. Овој софтвер е широко користен во комерцијални поставки како што се караоке барови и ноќни клубови, но може да се користи и дома за да управувате со вашите лични караоке листи за репродукција.

Со K Media Center Professional, можете лесно да управувате со сите ваши медиумски датотеки на едно место. Корисничкиот интерфејс е професионално дизајниран со можност за промена на кожата за да одговара на вашиот личен вкус. Неверојатно е лесен за користење и стабилен, што го прави сигурен избор за секој што бара се-во-едно решение за управување со медиуми.

Една од истакнатите карактеристики на K Media Center Professional е неговата поддршка за сите главни формати, вклучувајќи VOB, MKV, AVI, DAT, MPG, H264 и MP3+G (Инсталирај караоке за DirectX филтер). Ова значи дека нема да треба да купувате скап хардвер или да се грижите за проблеми со компатибилноста кога ги репродуцирате омилените медиумски датотеки.

Изборот на песни никогаш не бил полесен благодарение на интелигентните совпаѓања на правописот или пребарувањата засновани на изведувачи. Можете дури и да ги зачувате вашите омилени песни во плејлиста за брз пристап подоцна. Плус, со поддршка за влезни уреди, вклучувајќи компјутерски глувци, тастатури, далечински управувачи и екрани на допир - имате целосна контрола врз тоа како комуницирате со овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на K Media Center Professional е неговата способност да ги постави претходно нивоата на јачина на звук (0-100) за да нема нерамни излези на звук за време на репродукцијата. Може да поставите и канали за звук на караоке за нестандардни песни (стандардно: 1; нестандардни песни: 2).

За оние кои сакаат уште поголема контрола врз нивното искуство со репродукција на медиуми - K Media Center Professional поддржува две графички картички (едната од нив мора да има HDMI или S-Video излез), како и функцијата за поставување на кориснички копчиња за далечински управувач.

Севкупно, ако барате се-во-едно решение кое ви овозможува да управувате со целата ваша медиумска библиотека, истовремено обезбедувајќи напредни функции како репродукција на караоке - тогаш не гледајте подалеку од K Media Center Professional!

Целосни спецификации
Издавач Degang Mu
Страница на издавачи http://www.soft-music.net/
Датум на издавање 2019-05-08
Датум на додавање 2019-05-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 10.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments: