Advanced Music Organizer

Advanced Music Organizer 1.9

Опис

Напреден организатор за музика: врвно решение за управување со музика

Дали сте уморни од тоа да имате неорганизирана музичка библиотека? Дали се борите да ги пронајдете песните што сакате да ги слушате? Не гледајте подалеку од Advanced Music Organizer, врвното решение за управување со музика.

Дизајниран специјално како семеен центар за забава, Advanced Music Organizer е најдобриот музички организатор и плеер на пазарот. Со својот кориснички интерфејс и способноста за управување со APE/FLAC/MP3/AAC/WAV/Видео музичките содржини и листите за репродукција на караоке, овој софтвер е совршен за секој кој сака музика.

Но, тоа не е сè - Advanced Music Organizer има сеопфатна листа на функции што го прават да се издвојува од другите софтвери за управување со музика. По инсталацијата, проверете ги документите за помош за повеќе информации за тоа што може да направи овој софтвер.

Една од најимпресивните карактеристики на Advanced Music Organizer е неговата способност да ги поддржува сите главни формати вклучувајќи APE, FLAC, AAC, MP3, WAV, VOB, DAT, MPG, MKV, AVI, MP4 и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на медиум имате во вашата колекција - без разлика дали е аудио или видео - овој софтвер може лесно да се справи со тоа.

И ако има медиумски формат што во моментов не е поддржан од Advanced Music Organizer? Нема проблем! Повеќе медиумски формати може да се додадат подоцна без потреба да се купува скап хардвер.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за влезни уреди, вклучувајќи компјутерски глувци и тастатури, како и далечински управувачи и екрани на допир. Ова им олеснува на корисниците да се движат во нивната медиумска библиотека без да се потпираат само на нивната тастатура или глувче.

Но, можеби една од највозбудливите карактеристики на Advanced Music Organizer е неговата поддршка за караоке DVD песни. Со голема поддршка за караоке ДВД песни сега достапни во овој софтверски пакет; корисниците можат лесно да креираат свои караоке плејлисти!

И ако сте загрижени за одржување на вашата медиумска библиотека организирана со текот на времето? Не биди! Базата на податоци за креирање медиуми автоматски се ажурира, така што вашата колекција останува ажурирана без никаков дополнителен напор од ваша страна.

Во прилог на сите овие неверојатни карактеристики; Напредниот музички организатор, исто така, може да се пофали со неверојатно професионален кориснички интерфејс кој им овозможува на корисниците да ја менуваат кожата според нивниот вкус, што го прави многу лесен за употреба, додека останува стабилен во текот на употребата!

Па зошто да чекате повеќе? Преземете го Advanced Music Organizer денес и почнете да уживате во омилените мелодии како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Degang Mu
Страница на издавачи http://www.soft-music.net/
Датум на издавање 2019-05-09
Датум на додавање 2019-05-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 1.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 87

Comments: