EmEditor Professional (32 bit)

EmEditor Professional (32 bit) 18.9.0

Опис

EmEditor Professional (32 битен) - Врвен уредувач на текст за програмери

Дали сте уморни од користење на уредувачи на текст кои се бавни, несигурни и не можат да се справат со големи датотеки? Не гледајте подалеку од EmEditor Professional. Овој лесен уредувач на текст е дизајниран специјално за Windows и нуди широк опсег на функции што го прават врвен избор за програмерите.

Со поддршка за Unicode, EmEditor ви овозможува беспрекорно да работите со повеќе јазици. Без разлика дали работите на проект на англиски, кинески или кој било друг јазик, EmEditor ве опфати. И со можноста за отворање или уредување на огромни датотеки до 248 GB или 2,1 милијарди линии користејќи голем контролер на датотеки, овој софтвер е оптимизиран за брзина и доверливост.

Но, тоа не е сè - EmEditor е опремен и со JavaScript или VBScript макроа кои ви дозволуваат да ги автоматизирате повторувачките задачи и да заштедите време. Можете дури и да креирате свои макроа користејќи го вградениот макро рекордер.

Поддршката за кодирање на текст е уште една клучна карактеристика на EmEditor Professional. Со автоматско откривање на кодирање и поддршка за означување на редослед на бајти, овој софтвер ја олеснува работата со различни формати на датотеки без да се грижите за грешки во кодирањето. И ако има какви било проблеми откриени за време на процесот на откривање на кодирање, тогаш тој ќе биде известен веднаш за да може корисникот соодветно да ги преземе потребните активности.

EmEditor поддржува и приклучоци кои ви овозможуваат уште повеќе да ја проширите неговата функционалност. Без разлика дали ви требаат дополнителни опции за истакнување на синтаксата или сакате целосно да додадете нови функции, постои приклучок достапен за речиси сè.

Зборувајќи за истакнување на синтаксата - EmEditor го покрива и тоа! Поддржува истакнување синтакса во HTML, ASP и PHP-датотеки, како и вградени скрипти во нив, што го олеснува кодирањето од кога било досега!

И ако приспособувањето е она што го барате, тогаш не гледајте подалеку од интерфејсот за влечење и спуштање на EmEditor кој им овозможува на корисниците да ги приспособат менијата и кратенките на тастатурата според нивните преференции што го прави попријателски за корисниците.

Како заклучок: ако барате решение се-во-едно за уредувач на текст што нуди брзина, сигурност и флексибилност, тогаш не гледајте подалеку од EmEditor Professional (32 бита). Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи поддршка за Unicode; огромни способности за ракување со датотеки; JavaScript/VBScript макроа; откривање на кодирање на текст и корекција на грешки; приклучоци; истакнување на синтаксата (вклучувајќи вградени скрипти); Опции за прилагодување на интерфејсот со влечење и пушти - овој софтвер има се што им е потребно на програмерите кои сакаат ефикасна алатка на дофат!

Целосни спецификации
Издавач Emurasoft
Страница на издавачи https://www.emeditor.com/
Датум на издавање 2019-05-13
Датум на додавање 2019-05-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 18.9.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 406767

Comments: