SSuite Office Excalibur Release

SSuite Office Excalibur Release 4.40.4

Windows / SSuite Office Software / 14985 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Office Excalibur Release: The Ultimate Business Software Suite

Дали сте уморни од користење на повеќе софтверски апликации за извршување на вашите секојдневни задачи поврзани со канцеларијата? Дали сакате сигурен и ефикасен пакет кој може да се справи со целата ваша обработка на документи, создавање табеларни пресметки, управување со мултимедијални датотеки и потреби за LAN комуникација? Не гледајте подалеку од SSuite Office Excalibur Release.

Овој сеопфатен пакет за деловен софтвер се состои од збир на алатки кои беспрекорно работат заедно за да ви ги обезбедат алатките што ви се потребни за да ги извршувате вашите задачи со најголема ефикасност. Без разлика дали креирате табели, обработувате документи или користите разни комунални услуги, SSuite Office Excalibur Release ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтверски пакет е неговата интегрирана апликација за табеларни пресметки наречена SSuite Accel. Со лесен пристап до опциите за ракување со големи збирки податоци и можности за работа на повеќе работни листови одеднаш, управувањето со табели и ќелии станува лесно. Можете да користите сложени функции, да вметнувате емотикони и надворешни слики во вашиот проект, како и да генерирате разбирливи графикони и графикони.

Друга моќна алатка во овој пакет е професионалниот процесор на текст наречен SSuite WordGraph. Со голем број достапни функции кои даваат одлична контрола врз форматирањето на текст, страници или делови од документи, како и на цели документи. Можете исто така да ги зачувате вашите документи во различни индустриски стандардни формати, како што се pdf, или дури и да ги извезувате во jpg, bmps, pngs, gifs и нивниот сопствен формат на презентација ssp.

Услужната алатка за адресар обезбедува лесен начин за корисниците да ги складираат и прелистуваат нивните контакти, додека администраторот на документи „My Personal BriefCase“ им овозможува на корисниците архивско сортирање категоризирање на нивните датотеки исто како во вистинското досие. Дополнително, има и аналоген часовник што може да се постави на работната површина, печатач за датотеки, алатка за лесно повторно отворање на неодамна прегледаните документи и печатач за пликови што помага да се генерираат пликови во различни големини.

Она што е поимпресивно за овој канцелариски пакет е тоа што не бара Java или DotNet што го прави софтвер за зелена енергија што ја спасува планетата по малку! Исто така, вклучува и други компоненти како што се приклучок за работна површина, клиент за е-пошта, интернет прелистувач, чувар на млечни производи, рекордер на бранови, алатка за сортирање датотеки, генератор на ПДФ-белешки, линијар на екранот, алатка за пребарување меѓу другите.

Понатаму, тој има програми посветени на скенирање LAN мрежи за други клиенти, откривање IP адреси и разговор со други корисници преку видео конференции - сите достапни преку приклучокот за работна површина обезбедени од изданието SSuite Excalibur!

Како заклучок, Ssuite Office Excalibur Release е навистина единствен деловен софтверски пакет дизајниран специјално за професионалци кои не бараат ништо друго освен извонредност од нивните алатки. Нуди неспоредлива функционалност во комбинација со леснотијата на користење што го прави совршен избор без разлика дали работи од домашна или канцеларија средина. Па зошто да чекате повеќе? Симни сега!

Преглед

SSuite Office е бесплатен пакет за продуктивност што може да оди директно со Office на Microsoft, како и со други бесплатни и премиум пакети. Содржи процесор на текст, табеларни пресметки, креатор на PDF, е-пошта, веб-прелистувач и многу додатоци. Многу од неговите алатки се целосно компатибилни со други апликации и типови на датотеки, што го прави остварлива алтернатива не само како самостоен пакет, туку и во колаборативни и деловни средини. Направивме примерок од Excalibur Release на SSuite Office.

Како и MS Office, SSuite Office има обемна папка со Start Menu исполнета со нејзините различни алатки, како и подпапки за Игри, Општи Utilities, Graphics, Multimedia, Network Utilities и Security. Пакетот вклучува и SSuite Personal Office, кој се состои од две лесни апликации, SpreadForm One и WordFormat Two. Го отворивме главниот процесор на текст, WordGraph, создадовме документ и го зачувавме како датотека Word .doc што потоа ја отворивме во MS Word - многу добар почеток. Можеме да зачуваме датотеки и во многу други формати. Следно, го отворивме Accel Spreadsheet, создадовме датотека и ја зачувавме како датотека Excel. Како и кај Word, датотеката со табеларни пресметки се отвори нормално во Excel - уште подобро. Преминувајќи на PDF Memo Creator, создадовме датотека и ја зачувавме како PDF. Кога го кликнавме, се отвори нормално во Adobe Reader. До сега, ние сме прилично убедени. Netsurfer, прелистувачот базиран на IE, изгледаше доволно брз; тоа е убав додаток, иако не доволно за да го смени нашиот стандарден прелистувач. Што се однесува до другите додатоци, тие се едноставно премногу бројни за да се сумираат, но видовме сè, од алатка за VoIP до целосен пакет EZ графички и фото алатки за адреси, актовки, календари и многу повеќе. Датотеките за помош беа добро илустрирани со слики од екранот, па дури и понудија англиски и африканс опции.

Бевме прилично импресионирани од Excalibur Release на SSuite Office. Неговите главни алатки се компатибилни со стандардните апликации што се користат, и тој собира доволно додатоци за да се води цел бизнис, или речиси така, што се чини дека е неговата цел. Како сето тоа го прави бесплатно е надвор од нас.

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2019-05-13
Датум на додавање 2019-05-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 4.40.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања 1024x768 Display All Windows
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14985

Comments: