QuickMigrations for Apple Mail to Outlook

QuickMigrations for Apple Mail to Outlook 1.0

Windows / QuickMigrations Software / 4 / Целосни спецификации
Опис

QuickMigrations за Apple Mail во Outlook е моќно софтверско решение кое им овозможува на корисниците да конвертираат MBOX датотеки од Apple Mail во Outlook PST формат. Оваа ексклузивна алатка е дизајнирана да обезбеди беспрекорно и без проблеми миграциско искуство, овозможувајќи им на корисниците да ги префрлат целосните податоци од своето поштенско сандаче од Apple Mail во MS Outlook за само неколку минути.

Со QuickMigrations за Apple Mail на Outlook, корисниците можат лесно да ги извезуваат сите клучни елементи од нивните податоци за Mac пошта, вклучувајќи е-пошта, контакти, календари, прилози и друго. Софтверот, исто така, создава единечни PST-датотеки за сите поштенски сандачиња или одделни PST-датотеки за секое поштенско сандаче по желба на корисникот. Дополнително, ја одржува истата структура на папки во PST формат како што беше во поштенското сандаче на Apple.

Една од најзначајните предности на користењето QuickMigrations за Apple Mail на Outlook е неговиот едноставен GUI интерфејс што им олеснува на сите да ракуваат со софтверот без никаква техничка експертиза. Без разлика дали сте почетник или искусен корисник, овој софтвер обезбедува интуитивен и лесен интерфејс кој го поедноставува процесот на миграција.

Компатибилноста е уште една клучна карактеристика на QuickMigrations за Apple Mail на Outlook. Поддржува оперативни системи Windows 10, 8.1, 8 и 7 заедно со сите претходни изданија. Покрај тоа, поддржува и клиенти за е-пошта поддржани од MBOX, како што се Thunderbird и Eudora.

QuickMigrations обезбедува деноноќни услуги за техничка поддршка преку е-пошта или телефонски повици, така што корисниците можат да добијат помош секогаш кога им е потребна за време на процесот на миграција.

Друга значајна предност на користењето QuickMigrations за Apple Mail на Outlook е неговата способност да ракува со датотеки MBOX со големи димензии без ограничување на големината на датотеката при увоз во формат MS Outlook.

Софтверот осигурува дека форматирањето на HTML останува недопрено по конверзијата од Mac пошта во MS Outlook формат, така што нема разлики во форматирањето кога се гледа на различни уреди или платформи.

QuickMigration нуди две верзии на лиценца: бесплатна демо верзија и платена лиценцирана верзија. Демо верзијата овозможува конверзија на првите 20 ставки од секоја папка во Mac mail-датотеката во PST формат, додека отстранувањето на ова ограничување бара купување на една од трите достапни лиценци по многу економични трошоци: $39 (лични), $149 (деловни), $299 (претпријатие).

Како заклучок, ако барате сигурно решение кое може да ви помогне лесно да ги мигрирате сите ваши податоци за Mac пошта во MS Outlook, тогаш не гледајте подалеку од ексклузивната алатка на QuickMigration - „QuickMigration For appleMail To OutLook“. Со своите моќни карактеристики како компатибилност со различни оперативни системи и клиенти за е-пошта, заедно со деноноќните услуги за техничка поддршка, ја прават оваа алатка вредна за размислување!

Целосни спецификации
Издавач QuickMigrations Software
Страница на издавачи http://www.quickmigrations.com
Датум на издавање 2019-02-15
Датум на додавање 2019-05-13
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Барања None
Цена $39
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4

Comments: