WinVPNconnector

WinVPNconnector 1.1

Опис

WinVPNconnector: Крајното решение за лесна VPN конекција на Windows

Дали сте уморни од комплицираниот процес на создавање VPN конекција на вашиот Windows компјутер? Дали сакате да имате искуство без проблеми кога се поврзувате со виртуелна приватна мрежа? Не гледајте подалеку од WinVPNconnector, врвното решение за лесно поврзување VPN на Windows.

Дизајниран имајќи ја предвид едноставноста и ефикасноста, WinVPNconnector е интернет софтвер кој ви овозможува брзо да креирате VPN конекција без потреба од повеќе прозорци за внесување податоци. Со само неколку кликања, можете да се поврзете на посакуваниот сервер и да уживате во безбедно прелистување и онлајн активности.

Што е WinVPNconnector?

WinVPNconnector е интернет софтвер кој го поедноставува процесот на создавање VPN конекција на компјутери со Windows. Ја елиминира потребата за рачна конфигурација преку обезбедување на интерфејс лесен за употреба кој им овозможува на корисниците да се поврзат со саканиот сервер со минимален напор.

Програмата поддржува два протоколи: PPTP и L2TP/IPSec-PSK. Овие протоколи се широко користени во виртуелни приватни мрежи и обезбедуваат високи нивоа на безбедност и приватност при прелистување онлајн.

Зошто да користите WinVPNconnector?

Постојат неколку причини зошто треба да користите WinVPNconnector:

1. Лесно поставување: Создавањето VPN конекција користејќи стандардни поставки на Windows може да биде комплицирано, особено ако не сте запознаени со концептите за мрежно поврзување. Со WinVPNconnector, потребни се само неколку кликања за да ја поставите вашата врска.

2. Безбедно прелистување: кога сте поврзани на виртуелна приватна мрежа, вашите онлајн активности се шифрирани и заштитени од љубопитните очи. Ова значи дека хакерите, владините агенции или други трети страни не можат да го пресретнат или надгледуваат вашиот сообраќај.

3. Пристап до ограничена содржина: некои веб-локации или услуги може да бидат ограничени во одредени земји или региони поради закони за цензура или други причини. Со користење на WinVPNconnector, можете да ги заобиколите овие ограничувања и да пристапите до која било содржина од каде било во светот.

4. Заштитете ја вашата приватност: Приватноста на интернет станува сè поважна бидејќи се повеќе луѓе го користат интернетот за чувствителни трансакции како што се банкарство или купување. Со користење на WinVPNconnector, можете да ги заштитите вашите лични информации од пресретнување од сајбер криминалци или други злонамерни актери.

Како работи?

Користењето на WinVPNCOnnector е едноставно:

1) Преземи и инсталирај - преземањето и инсталирањето на овој софтвер трае само неколку минути.

2) Изберете Протокол - Изберете или PPTP/L2TP/IPSec-PSK протокол.

3) Внесете акредитиви - Внесете акредитиви за најавување (адреса на сервер/најава/лозинки).

4) Поврзете се - кликнете на копчето „Поврзи“ и почнете да уживате во безбедното прелистување!

Поддржани протоколи

WinVPNConnector поддржува два протоколи:

1) PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol): Овој протокол обезбедува големи брзини, но можеби не е толку безбеден како L2TP/IPSec-PSK.

2) L2TP/IPSec-PSK (Слој 2 за тунелирање протокол/интернет протокол безбедност со претходно споделен клуч): Овој протокол обезбедува повисоки нивоа на безбедност, но може да резултира со помали брзини поради трошоците за шифрирање.

Заклучок

Како заклучок, ако барате лесно за користење решение за создавање VPN конекции на компјутери со Windows, тогаш не гледајте подалеку од WInVPNConnector! Со својот едноставен интерфејс и поддршка за двата протоколи PPTP/L2TP/IPSec-PSK; овој софтвер го прави поставувањето безбедни врски брзо и без напор!

Целосни спецификации
Издавач ADEO Imaging
Страница на издавачи https://www.adeoimaging.com
Датум на издавање 2019-05-16
Датум на додавање 2019-05-16
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments: