CardWorks Free Business Card Designer

CardWorks Free Business Card Designer 5.01

Windows / NCH Software / 21207 / Целосни спецификации
Опис

CardWorks Free Business Card Designer е моќен и лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да креирате визит-картички со професионален изглед со само неколку кликања. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис, хонорарен преведувач или претприемач, ако имате добро дизајнирана визит-картичка може да направите сета разлика кога станува збор за воспоставување врски и градење на вашиот бренд.

Со CardWorks Free Business Card Designer, имате пристап до широк спектар на бесплатни шаблони за визит-картички кои се целосно приспособливи. Можете да изберете од стотици различни дизајни и стилови, вклучувајќи модерен, класичен, минималистички и многу повеќе. Плус, ако ви требаат уште повеќе опции, има дополнителни пакети со шаблони достапни за преземање на веб-страницата на софтверот.

Една од истакнатите карактеристики на CardWorks Free Business Card Designer е неговата флексибилност кога станува збор за дизајнирање на вашите картички. Можете да изберете помеѓу еднострани или двострани дизајни во зависност од вашите потреби. Дополнително, софтверот ви овозможува да складирате имиња и адреси за повеќе бизниси за да можете лесно да се префрлате помеѓу различни картички по потреба.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за различни формати на слики како што се gif, jpg, png и bmp. Ова значи дека можете лесно да додавате слики како што се логоа или самослики во дизајнот на вашата визит-картичка без никаква мака.

Откако ќе завршите со дизајнирање на вашата визит-карта со помош на интуитивниот интерфејс и алатките на дизајнерот на CardWorks Free Business Card, како што се текстуални полиња и форми; Извозот на PDF-датотеки со висока резолуција е исто така лесен! Едноставно зачувајте ја вашата датотека во PDF формат, а потоа земете ја со себе каде и да се достапни услуги за печатење - без разлика дали сте дома или во продавница за канцеларии.

Важно е да се напомене дека додека бесплатната верзија на овој софтвер ги има сите овие одлични карактеристики; има едно ограничување: сите печатени картички ќе имаат воден печат на нив до надградба на платената верзија со што ова ограничување целосно се отстранува!

Севкупно; ако креирањето визит-картички со професионален изглед брзо и лесно звучи привлечно, тогаш не гледајте подалеку од CardWorks Free Business Card Designer!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2020-02-02
Датум на додавање 2019-05-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 5.01
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 21207

Comments: