ASP.NET Report Maker

ASP.NET Report Maker 12.0.1

Windows / e.World Technology / 1279 / Целосни спецификации
Опис

Создавач на извештаи ASP.NET: Моќна алатка за известување за програмери

Дали барате моќна алатка за известување што може да генерира веб-апликации ASP.NET Core 2.1/2.2 MVC во C# од различни бази на податоци? Не гледајте подалеку од ASP.NET Report Maker.

ASP.NET Report Maker е разноврсна и флексибилна алатка за известување која им овозможува на програмерите да креираат во живо детали и резиме извештаи или извештаи за вкрстени јазичиња со графикони JavaScript (HTML 5), вклучувајќи колона, лента, линија, пита, област, крофна, мулти-серии и наредени графикони, како и графикон на Google Candlestick и Gantt. Со своите бројни опции и висока флексибилност, можете да генерирате извештаи кои најдобро одговараат на вашите потреби.

Дизајниран и за почетници и за искусни програмери, ASP.NET Report Maker е лесен за користење, но доволно моќен за да ви заштеди тони време. Без разлика дали треба брзо и лесно да креирате едноставни или сложени извештаи без да пишувате никаков код или да го приспособите генерираниот код според вашите специфични барања – овој софтвер ве опфати.

Клучни карактеристики:

- Генерирајте ASP.NET Core 2.1/2.2 MVC веб-апликации во C# од Microsoft SQL Server, MySQL, PostgreSQL Oracle SQLite или базата на податоци на Microsoft Access.

- Создавајте живи детали и резиме извештаи или извештаи за вкрстени јазичиња со графикони JavaScript (HTML 5).

- Изберете од различни типови графикони, вклучително и табела со повеќе сериски наредени дијаграми, како и графиконот на Google Candlestick и Gantt.

- Прилагодете го генерираниот код според вашите специфични барања.

- Заштедете време со користење на бројни опции кои овозможуваат висока флексибилност во генерирањето на извештајот што најмногу одговара на вашите потреби.

- Погоден и за почетници и за искусни програмери.

Придобивки:

Заштедете време:

Со својот кориснички интерфејс во комбинација со бројни опции кои овозможуваат висока флексибилност во брзо генерирање приспособени извештаи без пишување никаков код – овој софтвер заштедува тони време.

Лесен за користење:

Дизајниран и за почетници и за искусни програмери - овој софтвер е лесен за користење, но доволно моќен за да ги задоволи сите ваши потреби за известување.

Приспособливо:

Генерираниот код е чист што го прави лесен за приспособување според специфични барања, обезбедувајќи максимална ефикасност, а притоа минимизирајќи ги грешките.

Разноврсна:

Поддржува повеќе бази на податоци, вклучително и Microsoft SQL Server MySQL PostgreSQL Oracle SQLite или Microsoft Access база на податоци што ја прави погодна за широк опсег на корисници од различни индустрии.

Заклучок:

Како заклучок - ако барате моќна алатка за известување што може да генерира прилагодени веб-апликации ASP.NET Core 2.1/2.2 MVC во C# од различни бази на податоци брзо без да пишувате никаков код, тогаш не гледајте подалеку од ASP.NET Report Maker! Со својот кориснички интерфејс во комбинација со бројни опции кои овозможуваат висока флексибилност - овој софтвер заштедува тони време додека е погоден и за почетници и за искусни програмери!

Целосни спецификации
Издавач e.World Technology
Страница на издавачи http://www.hkvstore.com/aspnetmaker
Датум на издавање 2019-05-21
Датум на додавање 2019-05-21
Категорија Алатки за програмери
Под категорија .NET
Верзија 12.0.1
Барања за ОС Windows Server 2008/7/8/10
Барања ASP.NET Core 2.1/2.2
Цена $199.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1279

Comments: