Free Mouse Auto Clicker

Free Mouse Auto Clicker 3.8.6

Windows / Advanced Mouse Auto Clicker / 568844 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од вршење на повторливи кликнувања на глувчето? Дали сакате да постои начин да се автоматизира оваа мачна задача? Не гледајте подалеку од Free Mouse Auto Clicker, ултимативното решение за ослободување од монотонијата на кликањето.

Free Mouse Auto Clicker е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да ги автоматизирате вашите кликови на глувчето. Без разлика дали треба да извршите повеќе кликања по ред или едноставно сакате да заштедите време на повторливи задачи, овој софтвер ве опфати. И најдобро од сè, тоа е потполно бесплатно!

Со својот едноставен и интуитивен интерфејс, бесплатниот автоматски кликач на глувчето е лесен за употреба за секого. Не ви треба никакво техничко знаење или програмски вештини - само инсталирајте го софтверот и почнете веднаш да ги автоматизирате кликовите на глувчето.

Една од клучните карактеристики на Free Mouse Auto Clicker е неговата способност да поддржува кликнување на местото каде што е глувчето. Ова значи дека каде и да е вашиот курсор на екранот, таму ќе се изврши кликнувањето. Ова го прави неверојатно разновиден и корисен за широк опсег на апликации.

Дополнително, Free Mouse Auto Clicker поддржува и лево и десно копче на глувчето, како и единечни и двојни кликнувања. Ова ви дава целосна контрола врз тоа како се извршуваат вашите автоматски кликови.

Друга одлична карактеристика на Free Mouse Auto Clicker е неговата поддршка за интервали на кликнување на глувчето. Ова ви овозможува да поставите одредено временско доцнење помеѓу секој клик, давајќи ви уште поголема контрола врз тоа како се извршуваат вашите автоматизирани задачи.

И ако тоа не беше доволно, Free Mouse Auto Clicker исто така поддржува копчиња за почеток и прекини. Ова значи дека со само притискање на копче на тастатурата, можете да го започнете или прекинете автоматското кликнување во секое време.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за автоматизирање на вашите кликања на глувчето, не гледајте подалеку од Free Mouse Auto Clicker. Со својот широк опсег на функции и потполно бесплатна цена, сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки на секој компјутерски корисник!

Целосни спецификации
Издавач Advanced Mouse Auto Clicker
Страница на издавачи http://www.advanced-mouse-auto-clicker.com/
Датум на издавање 2019-05-23
Датум на додавање 2019-05-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за автоматизација
Верзија 3.8.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 559
Вкупно преземања 568844

Comments: