Free DVD Player

Free DVD Player 6.6.8

Windows / ShiningSoft / 101149 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатен DVD плеер: Врвен софтвер за видео за вашите потреби за забава

Дали сте уморни од користење на повеќе медиа плеери за репродукција на вашите омилени видеа и аудио датотеки? Дали сакате софтвер кој може да поддржува сите видови видео и аудио формати со одличен квалитет? Не гледајте подалеку од Бесплатен DVD плеер - врвниот видео софтвер за вашите потреби за забава.

Бесплатниот DVD плеер е разновиден медиа плеер кој поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи ДВД-а, SD/HD/4K UHD видеа и сите аудио датотеки. Со својата напредна технологија за декодирање, тој обезбедува висококвалитетна репродукција на звук и видео што ќе го подобри вашето доживување при гледањето.

Без разлика дали сакате да гледате филмови, ТВ емисии или да слушате музика, бесплатниот DVD плеер ве покрива. Поддржува репродукција на DVD видео, видео CD/VCD, аудио ЦД (без DTS-CD), необработено аудио: DTS, AAC и AC3/A52; TS, MTS, M2TS, MXF, TRP, TP MP4/M4V/MOV/MKV/AVI/FLV/RMVB/WebM 3GP/3G2/DAT/DV/DIF/F4V/SWF/Бинк видео/WTV/DVR-MS. Ова значи дека можете да репродуцирате речиси секаков вид медиумска датотека без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од најдобрите карактеристики на бесплатниот DVD плеер е неговата способност да прави слики од екранот додека репродуцирате видеа. Можете да снимате слики во формат JPEG/PNG/BMP со едноставно кликнување на копчето за слика. Оваа функција е корисна кога сакате да зачувате слика од филм или ТВ шоу како позадина или да ја споделите со пријателите на социјалните мрежи.

Друга одлична работа за бесплатниот DVD плеер е неговиот кориснички интерфејс. Контролите се лесно достапни и интуитивни за користење, така што дури и почетниците можат лесно да се движат низ софтверот. Можете да ги приспособите поставките како што се контрола на јачината на звукот и брзината на репродукција со само неколку кликања.

Покрај неговите импресивни карактеристики споменати погоре, бесплатниот ДВД-плеер нуди и некои дополнителни придобивки:

1) Бесплатно е! Да! Добро прочитавте - овој неверојатен софтвер доаѓа без трошоци!

2) Лесен е - за разлика од другите гломазни медиа плеери таму кои трошат премногу простор на ресурсите на вашиот компјутерски систем, овој зафаќа минимален простор на вашиот хард диск што го прави лесен за инсталација.

3) Компатибилен е со оперативните системи на Windows - Без разлика дали користите Windows 10 или постара верзија како Windows XP/Vista/7/8, овој софтвер работи беспрекорно на сите платформи.

Севкупно, ако барате се-во-едно решение за репродукција на различни типови мултимедијални датотеки без да се загрози квалитетот, тогаш не гледајте подалеку од бесплатен ДВД-плеер. Со својата напредна технологија за декодирање, кориснички интерфејс, функцијата за слики од екранот и компатибилноста со различни оперативни системи Windows го прави еден од најдобрите избори таму. Преземете сега и уживајте во беспрекорно забавно искуство!

Целосни спецификации
Издавач ShiningSoft
Страница на издавачи http://shining-soft.com/
Датум на издавање 2019-05-27
Датум на додавање 2019-05-31
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 6.6.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 893
Вкупно преземања 101149

Comments: