Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter

Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter 1.0

Windows / Softaken Software / 1 / Целосни спецификации
Опис

Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да извезувате цели календари од датотеките на Lotus Notes NSF во повеќе екстензии на датотеки како PST, MSG и ICS. Оваа напредна алатка ви помага да обработите повеќе NSF датотеки во едно време и да обезбедите излез со неколку кликнувања на глувчето.

Со Softaken Lotus Notes Calendars во ICS Converter, можете лесно да ги конвертирате вашите Lotus Notes календари во различни формати на датотеки без да изгубите податоци. Софтверот е дизајниран со интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа на експертиза ефективно да ја користат алатката.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата компатибилност со сите оперативни системи Виндоус. Без разлика дали користите Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP или Windows Vista, овој софтвер ќе работи беспрекорно на вашиот систем.

Конверторот NSF во ICS нуди две опции за извоз на календари на Lotus Notes: режим на датотека и режим на папка. Со опцијата за режим на датотека, можете да изберете една датотека во исто време, додека опцијата за режим на папка ви овозможува да ги изберете сите датотеки NSF во папка и лесно да извезувате календари во формат на датотека PST, ICS и MSG.

Ако не сте сигурни за купување на целосната верзија на Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter веднаш, на располагање е и бесплатен пробен период кој ќе ви овозможи да ги проверите сите функции пред да ја донесете вашата одлука. Сепак, имајте предвид дека во пробната верзија важат некои ограничувања кои не се присутни во лиценцираната верзија.

Покрај моќните способности за конверзија и корисничкиот интерфејс, Softaken обезбедува и бесплатна техничка поддршка 24x7 за своите клиенти. Ако во кој било момент за време на користењето на овој производ наидете на проблеми или имате прашања за тоа како функционира или како најдобро да ги искористите неговите карактеристики - едноставно контактирајте директно со нивниот центар за грижа за корисници за помош.

Севкупниот Softaken Lotus Notes Calendars To ICS Converter е одличен избор доколку ви треба ефикасен начин за конвертирање на вашите податоци од календарот од еден формат во друг, без да изгубите важни информации на патот!

Целосни спецификации
Издавач Softaken Software
Страница на издавачи http://www.softaken.com/
Датум на издавање 2019-06-02
Датум на додавање 2019-06-02
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: