Golf With Your Friends

Golf With Your Friends

Windows / Team17 Digital Limited / 10 / Целосни спецификации
Опис

Голф со вашите пријатели: забавна и предизвикувачка игра со мини голф со повеќе играчи

Дали барате забавна и предизвикувачка игра за играње со вашите пријатели? Не гледајте подалеку од голф со вашите пријатели! Оваа игра за мини голф со повеќе играчи е совршена за до 12 играчи, што го прави одличен избор за забави или сесии за онлајн игри.

Со седум нивоа кои содржат по 18 дупки, има многу игра за да ве забавува. Секое ниво има своја уникатна тема, од плашливото ниво Haunted до колоритното ниво Candyland. И со достапни повеќекратни поставки за тешкотија, можете да изберете колку предизвикувачка сакате да биде играта.

Една од најдобрите работи за голф со вашите пријатели е колку е лесно да се започне. Контролите се едноставни и интуитивни, па дури и ако никогаш претходно не сте играле мини голф, ќе можете да ги научите основните работи за кратко време. И бидејќи играта е дизајнирана за брзо поставување и играње, можете да организирате или да се придружите на игра во рок од неколку секунди.

Кога играте голф со вашите пријатели, имате две опции: да организирате своја сопствена игра или да се придружите на нечија игра. Ако изберете да биде домаќин на игра, таа ќе биде хостирана на нашите сервери за другите играчи лесно да ја најдат и да се приклучат на вашата сесија. Исто така, имате можност да додадете лозинка ако сакате или да ја оставите вашата сесија отворена за секој што сака да се придружи.

Ако наместо тоа, сакате да се придружите на туѓа сесија, едноставно прелистајте ја нашата листа на достапни игри додека не најдете некоја што изгледа интересно. Откако ќе влезете во сесијата, искористете ги вашите вештини и стратегија, како и малку среќа со цел не само да ги победите другите играчи, туку и да постигнете подобри резултати од нив!

Генерално, Golf With Your Friends е одличен избор за секој кој бара забавно искуство со мини голф со повеќе играчи што нуди предизвик и забава!

Целосни спецификации
Издавач Team17 Digital Limited
Страница на издавачи http://www.team17.com/
Датум на издавање 2019-06-05
Датум на додавање 2019-06-05
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments: