Ziply

Ziply 1.0.10

Windows / Twenty One Team / 134 / Целосни спецификации
Опис

Ziply - Крајниот архивер за сите ваши потреби за компресија на датотеки

Ziply е моќна алатка за архивирање која ви овозможува да креирате, извлечете и шифрирате најпопуларните архиви како zip, rar, 7z, iso, cab, tar, xz, gzip и bzip. Со својот интерфејс богат со функции и лесен дизајн инспириран од File Explorer на оперативниот систем Windows, Ziply ја олеснува работата со датотеки од сите видови.

Без разлика дали треба да компресирате големи датотеки за складирање или префрлање или да извлечете архиви добиени од други на вашиот компјутер или мобилен уред - Ziply ве опфати. Поддржува широк спектар на формати на архиви, вклучувајќи rar, zip, 7z, iso и многу повеќе. Можете исто така да креирате нови архиви во популарни формати како што се 7z, zip, tar, gzip, bz2 и xz.

Една од истакнатите карактеристики на Ziply е неговата способност лесно да се справува со архивите заштитени со лозинка. Ова значи дека можете да ги чувате вашите чувствителни податоци безбедни со шифрирање со лозинка пред да ги споделите со други. Дополнително, Ziply ви овозможува да извлечете повеќетомни архиви кои се поделени на неколку делови за полесно пренесување преку е-пошта или други платформи за споделување датотеки.

Корисничкиот интерфејс на Ziply е дизајниран имајќи ги предвид потребите и на почетниците и на напредните корисници на кои им е потребна поголема контрола врз нивните задачи за архивирање. Интерфејсот на апликацијата наликува на оној на Windows File Explorer што им олеснува на корисниците запознаени со оваа програма брзо да се движат низ нивните датотеки.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Ziply е неговата поддршка за темни и светли теми кои им овозможуваат на корисниците да го прилагодат своето искуство според нивните преференции. Без разлика дали сакате да работите во услови на слаба осветленост или светли средини - достапна е тема која совршено ќе одговара на вашите потреби.

Во краток преглед:

- Создадете архиви 7z, zip, tar, gzip, bz2 и xz.

- Извадете rar, zip, 7z iso, cab, tar, xz, gzip, bzip, wim, dmg, vhd и повеќе.

- Поддржете архиви заштитени со лозинка.

- Извлечете повеќетомни архиви.

- Кориснички интерфејс како File Explorer.

- Темни и светли теми.

Севкупно, топло препорачуваме да го користите Ziply ако барате ефикасна алатка за архивирање која нуди многу функции и останува лесна за употреба во секое време!

Целосни спецификации
Издавач Twenty One Team
Страница на издавачи http://twentyone.team/
Датум на издавање 2019-06-06
Датум на додавање 2019-06-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.0.10
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Windows 10 version 14393.0 or higher
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 134

Comments: