Opencart Multi Vendor Marketplace Extension

Opencart Multi Vendor Marketplace Extension 14.10

Windows / PurpleTree Software / 15 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате моќен и флексибилен пазарен модул за вашата продавница Opencart, не гледајте подалеку од наставката Opencart Multi Vendor Marketplace. Овој модул е ​​дизајниран да ја претвори вашата продавница Opencart во целосно функционален пазар, полн со посебни колекции на производи од продавачот, поддршка за повратни информации и оценки.

Со оваа екстензија, можете лесно да создадете просперитетен онлајн пазар каде што повеќе продавачи можат да ги продаваат своите производи на клиенти ширум светот. Без разлика дали водите бизнис со е-трговија или само сакате да го проширите вашето онлајн присуство, овој модул е ​​совршено решение.

Една од клучните карактеристики на оваа екстензија е неговата флексибилност. Работи веднаш надвор од кутијата и може да се прилагоди за да одговара на вашите специфични потреби. Можете да изберете од широк спектар на шаблони и теми кои се компатибилни со овој модул, за да можете да создадете уникатен изглед и чувство за вашиот пазар што го одразува идентитетот на вашиот бренд.

Друга одлична карактеристика на оваа екстензија е нејзината прилагодена функционалност за испорака. Со оваа функција, продавачите можат да додадат свои цени за испорака врз основа на тежината и регионот на испорака на секој производ што го продаваат. Ова значи дека клиентите секогаш ќе знаат точно колку ќе платат за испорака пред да го купат своето.

Покрај овие карактеристики, наставката Opencart Multi Vendor Marketplace вклучува и робусни алатки за управување со продавачите кои ви дозволуваат да управувате со сите аспекти на сметките на вашите продавачи од една централна локација. Ќе можете да гледате детални извештаи за перформансите на продажбата, да ги следите нивоата на залихи низ продавниците на повеќе продавачи, да поставувате стапки на провизија за секој продавач врз основа на нивниот обем на продажба или други критериуми - сето тоа од еден интерфејс кој е лесен за употреба.

И бидејќи повратните информации од клиентите се толку важен дел од секој успешен онлајн пазар, оваа екстензија вклучува и вградена поддршка за повратни информации и системи за оценување кои им овозможуваат на клиентите да ги оценуваат продавачите врз основа на нивните искуства со нив. Ова помага да се изгради доверба помеѓу купувачите и продавачите на вашиот пазар, истовремено обезбедувајќи вредни увиди за тоа колку добро функционира секој продавач.

Генерално, ако барате моќно, но флексибилно решение за создавање онлајн пазар користејќи Opencart како ваша платформа - тогаш не гледајте подалеку од наставката Opencart Multi Vendor Marketplace! Со својот широк опсег на функции и опции за прилагодување достапни по прифатлива цена - сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби и како сопственик на бизнис или како претприемач кој сака да се прошири на нови пазари!

Целосни спецификации
Издавач PurpleTree Software
Страница на издавачи https://www.purpletreesoftware.com/
Датум на издавање 2019-06-06
Датум на додавање 2019-06-06
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за е-трговија
Верзија 14.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена $69.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments: