Selection Search

Selection Search 1.0

Windows / Selection Search / 25 / Целосни спецификации
Опис

Freeware за избор за пребарување е моќна и разновидна алатка за автоматизација која ви овозможува да избирате текст на веб-локациите и лесно да вршите пребарувања или преводи на Google. Овој софтвер работи беспрекорно во сите апликации и прелистувачи на Windows, вклучувајќи ги Firefox Mozilla, Google Chrome, Iron, Opera и многу повеќе.

Со бесплатниот софтвер Selection Search, можете да изберете кој било текст на вашиот екран и софтверот автоматски ќе изврши превод или пребарување на Google за вас. Можете дури и да добивате резултати од пребарување врз основа на различни јазици со едноставно кликнување на копчето за знаме со глувчето или уредот на допир.

Десното копче на глувчето се користи за извршување на пребарувања додека левото копче на глувчето се користи за преводи. Ова го олеснува брзото наоѓање информации без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или прелистувачи.

Покрај можностите за пребарување и превод на Google, Freeware за избор на пребарување ви овозможува и да вршите пребарувања од други популарни пребарувачи како што се Bing Search, Yahoo Search, Yan-dex Search, Wikipedia Search, You-Tube Search, Swiss cow site добиваат резултати од пребарувањето со предлози за зборови, страницата на почетната страница добива резултати од пребарувањето без влијание на историјата.

Можете да ги приспособите вашите поставки во Freeware за избор за пребарување за да изберете колку резултати сакате да видите одеднаш и дали тие треба да се прикажуваат во нова картичка или во истата картичка. Можете исто така да ги филтрирате вашите резултати по опсег на датуми (сите временски периоди од 24 часа до 2 години).

Една од најуникатните карактеристики на Selection Search Freeware е неговата способност да остане на вашата постоечка веб-локација додека вршите преводи или пребарувања во друг прозорец на прелистувачот. Оваа функција бара Google Chrome да биде поставен како ваш стандарден прелистувач и да го овозможите полето за избор Multi Browser во менито за поставки.

Севкупно, бесплатниот софтвер за избор за пребарување е неверојатно корисна алатка за секој кој често има потреба да преведува текст или да врши онлајн пребарувања на повеќе платформи. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува на корисниците на сите нивоа на вештини брзо да го пронајдат она што им треба без да мора да се движат низ повеќе прозорци или апликации.

Целосни спецификации
Издавач Selection Search
Страница на издавачи https://www.selectionsearch.org/
Датум на издавање 2019-06-16
Датум на додавање 2019-06-12
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25

Comments: