LiteBox3D

LiteBox3D 2019.2

Опис

LiteBox3D: Врвен софтвер за графички дизајн за прегледување и уредување JT-датотеки

Дали барате моќен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне лесно да ги прегледувате и уредувате датотеките JT? Не гледајте подалеку од LiteBox3D – врвното решение за сите ваши потреби за графички дизајн.

LiteBox3D е лесен за користење JT прегледувач кој исто така поддржува PLMXML, STEP AP242 XML и TIFF датотеки. Овој бесплатен десктоп прегледувач може да се прошири со дополнителни апликации за заштита на IP, споредба на модели и валидација на квалитетот. Со својот кориснички интерфејс и функциите за самообјаснување, LiteBox3D е совршен за корисници кои немаат претходно знаење за CAD.

Една од клучните карактеристики на LiteBox3D е неговата способност за директен пристап до моделот JT врз основа на описот на ISO, како и 64-битна поддршка. Ова значи дека може брзо и ефикасно да гледа големи CAD модели во JT формат. Дополнително, мултинишката обезбедува брзо вчитување на датотеките за да не треба долго да чекате за да започнете да работите на вашите дизајни.

LiteBox3D нуди и низа напредни функции во својата Pro верзија. Тие вклучуваат црвени линии, PMI (Информации за производство на производи), извоз на 3DHTML итн., кои го олеснуваат создавањето висококвалитетни дизајни брзо и ефикасно.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате во светот на графичкиот дизајн, LiteBox3D има се што ви треба за да ја подигнете вашата работа на следното ниво. Па зошто да чекаме? Преземете го LiteBox3D денес и почнете да создавате неверојатни дизајни!

Целосни спецификации
Издавач TECHNIA GmbH
Страница на издавачи https://technia.com
Датум на издавање 2019-06-13
Датум на додавање 2019-06-13
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2019.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments: