HelpSmith

HelpSmith 8.1

Windows / Divcom Software / 848 / Целосни спецификации
Опис

HelpSmith: Крајната алатка за пишување системи за помош на CHM, веб-помош, PDF-датотеки, е-книги ePub и печатени прирачници

Дали барате моќна алатка за создавање системи за помош и прирачници со професионален изглед? Не гледајте подалеку од HelpSmith! Овој софтвер со целосни функции е дизајниран специјално за програмери кои треба брзо и лесно да креираат висококвалитетна документација.

Со HelpSmith, можете лесно да пишувате системи за помош на CHM, веб-страници за помош, PDF-датотеки, е-книги на ePub и печатени прирачници. Без разлика дали креирате документација за софтверска апликација или хардверски производ, оваа алатка има се што ви треба за да ја завршите работата како што треба.

Една од клучните карактеристики на HelpSmith е неговата поддршка за динамички стилови. Ова значи дека можете лесно да го промените изгледот и чувството на вашата документација без да мора рачно да ја ажурирате секоја страница. Со само неколку кликања на глувчето, можете да примените нови стилови на целиот ваш проект.

Друга одлична карактеристика на HelpSmith е нејзиниот напреден пристап за управување со графички датотеки. Можете лесно да внесувате слики во вашиот проект, а потоа да ги користите низ вашата документација. И ако некогаш треба да направите промени или ажурирања на датотека со слики, лесно е да го направите тоа во самиот софтвер.

Се разбира, еден од најважните аспекти на која било алатка за пишување е нејзиниот уредувач на текст. Со уредувачот на текст во Word на HelpSmith со функција за проверка на правопис во живо, ќе можете брзо да пишувате содржина без да се грижите за печатни грешки или други грешки. Плус уредниците се достапни за брзо TOC (Табела со содржина) и креирање индекси што го прави полесно од кога било досега!

И можеби најдобро од сè? Интерфејсот е брз и исклучително лесен за употреба! Дури и ако никогаш порано не сте користеле алатка за пишување во вашиот живот, ќе откриете дека оваа е доволно интуитивна што секој може брзо да ја земе.

Па зошто да чекаме? Ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка која ќе ви помогне да ја подигнете вашата игра со документација неколку чекори, не гледајте подалеку од HelpSmith!

Целосни спецификации
Издавач Divcom Software
Страница на издавачи http://www.divcomsoft.com/
Датум на издавање 2019-06-14
Датум на додавање 2019-06-14
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 8.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 848

Comments: