Little Piano

Little Piano 1.2

Windows / Gabriel Fernandez / 5831 / Целосни спецификации
Опис

Мало пијано: Вашата порта кон музичката креативност

Дали сте музички ентузијаст кој сака да го истражува светот на свирењето пијано? Или сте професионален музичар кој бара лесен за користење софтвер кој може да ви помогне да креирате и снимате своја музика? Не гледајте подалеку од Little Piano – врвниот софтвер за забава што може да го претвори вашиот компјутер во целосно функционално пијано.

Со Little Piano, не ви треба претходно искуство или техничко знаење за да започнете да правите музика. Неговиот интуитивен интерфејс и корисничките карактеристики му овозможуваат на секој да создава убави мелодии, хармонии и ритми за кратко време. Без разлика дали сте почетник или напреден играч, Little Piano има по нешто за секого.

Да разгледаме подетално некои од клучните карактеристики на овој неверојатен софтвер:

127+ Инструменти:

Little Piano доаѓа со над 127 различни инструменти кои ви дозволуваат да експериментирате со различни звуци и стилови. Од класични пијана и оргули до модерни синтисајзери и гитари, нема ограничување за тоа што можете да креирате со овој разновиден софтвер.

Шаблони на тапани на вообичаени музички стилови:

Ако сакате да создавате ритам или сакате да додадете малку ритам на вашите композиции, Little Piano ви го врати грбот. Тој нуди обрасци на тапани на вообичаени музички стилови како што се рок, поп, џез, блуз, хип-хоп и многу повеќе. Можете лесно да ги приспособите овие модели според вашите преференции или да креирате свои од нула.

10 канали за снимање:

Со 10 канали достапни за снимање аудио траки истовремено во режим во реално време (вклучувајќи MIDI), Little Piano ви овозможува целосна слобода кога станува збор за компонирање сложени музички парчиња. Можете да поставите повеќе инструменти еден врз друг или да снимате одделни делови – што и да функционира најдобро за вашиот креативен процес.

Зачувајте ја вашата работа како Midi-датотеки и аудио датотеки на Windows:

Откако ќе создадете нешто неверојатно користејќи ги моќните алатки и функции на Little Piano – без разлика дали тоа е едноставна мелодија или цела симфонија – зачувувањето е исто толку лесно! Можете да ги зачувате сите снимки како MIDI-датотеки (кои се компатибилни со повеќето дигитални аудио работни станици) или Windows Audio датотеки (кои се репродуцираат на кој било уред).

Во прилог на овие основни карактеристики споменати погоре; има многу други придобивки што доаѓаат заедно со користењето на Little Piano:

- Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува навигацијата низ софтверот.

- Приспособливи поставки: приспособете ги поставките како темпо и нивоа на јачина на звук.

- Песни за споделување: споделете песни преку е-пошта/платформи за социјални медиуми.

- Бесплатни ажурирања: Редовните ажурирања обезбедуваат оптимални перформанси и дополнувања на нови функции.

- Достапни опции за цени: изберете од различни ценовни планови врз основа на индивидуалните потреби/буџети.

Севкупно; ако создавањето убави мелодии е нешто што интересира/инспирира/забавува, тогаш не гледајте подалеку од „Little-Piano“. Со својата огромна палета на инструменти/шаблони на тапани/канали за снимање/опции за зачувување - овој софтвер за забава ќе обезбеди бескрајни часови вредни за истражување на музичката креативност!

Целосни спецификации
Издавач Gabriel Fernandez
Страница на издавачи http://www.gfsoftware.com
Датум на издавање 2019-06-18
Датум на додавање 2019-06-18
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 2.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5831

Comments: