StreamTunes for iTunes

StreamTunes for iTunes 14.2

Опис

StreamTunes за iTunes е моќен софтвер кој ви овозможува безбедно да ја пренесувате вашата музичка библиотека iTunes од каде било користејќи iPad, iPhone, iPod Touch, Facebook или прелистувач. Со вградени безбедносни карактеристики и Управник со корисници за управување со корисници и групи, StreamTunes гарантира дека вашата музичка библиотека е секогаш безбедна и достапна.

Една од клучните придобивки на StreamTunes е неговата способност да работи како медиумски сервер на вашиот компјутер со iTunes. Ова значи дека можете лесно да проследувате видео, музика, фотографии или документи користејќи ја вашата мобилна апликација или кој било мобилен, компјутер или прелистувач Mac. Можете да ги чувате сите ваши големи видео датотеки на вашиот домашен компјутер и да ослободите простор на вашиот мобилен уред!

StreamTunes доаѓа и со ново автоматско мапирање на портите на рутер за пристап до Интернет. Оваа функција го олеснува поврзувањето на интернет без да мора рачно да ги конфигурирате поставките на рутерот.

Со StreamTunes за iTunes, можете да уживате во сите придобивки од стриминг музика без да се грижите за безбедносни проблеми или комплицирани процедури за поставување. Без разлика дали сте дома или сте во движење, овој софтвер го олеснува пристапот и уживањето во сите ваши омилени мелодии.

Клучни карактеристики:

Безбедно проследувајте ја музичката библиотека на iTunes од каде било

Вградени безбедносни карактеристики

Управувач со корисници за управување со корисници и групи

Стартувај како медиумски сервер на компјутер со iTunes

Пренесувајте видео, музика, фотографии или документи користејќи мобилна апликација или кој било мобилен/PC/Mac прелистувач

Ново автоматско мапирање на порта на рутер за пристап до Интернет

Придобивки:

Лесен за користење интерфејс

Безбедносните можности за стриминг обезбедуваат приватност и безбедност

Управувачот со корисници дозволува повеќе корисници/групи со различни нивоа на дозволи

Функционалноста на Media Server ослободува простор на мобилните уреди

Автоматското мапирање на портите на рутерот ја поедноставува интернет конекцијата

Како работи:

За да започнете со StreamTunes за iTunes, едноставно преземете го софтверот на компјутерот каде што сте го инсталирале популарниот медиа плеер на Apple -iTunes-, а потоа инсталирајте го следејќи ги упатствата дадени од нашиот волшебник за инсталатер.

Откако ќе се инсталира успешно, отворете го корисничкиот интерфејс на Streamtune кој ќе води низ поставувањето кориснички сметки (ако е потребно), а потоа започнете со пренос!

Можете да користите кој било уред поврзан на интернет, како што е iPad/iPhone/iPod Touch/Facebook сметка/прелистувач (мобилен/PC/Mac) за да се поврзете од далечина преку безбедна врска обезбедена од нашата технологија на сервер која го шифрира преносот на податоци помеѓу уредите обезбедувајќи приватност додека пристапувате до содржината од далечина.

Заклучок:

Ако барате сигурен начин за безбедно проследување на целата ваша музичка библиотека iTunes од каде било во светот, тогаш не гледајте подалеку од StreamTunes! Со своите вградени безбедносни карактеристики и кориснички интерфејс, овој софтвер го олеснува управувањето со повеќе корисници/групи додека ослободува вреден простор за складирање на сите ваши уреди. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач MarkelSoft
Страница на издавачи http://www.markelsoft.com
Датум на издавање 2019-06-24
Датум на додавање 2019-06-24
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 14.2
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23564

Comments: