FonePaw iOS Transfer

FonePaw iOS Transfer 3.2

Опис

FonePaw iOS Transfer: Крајното решение за управување со податоци на iOS

Дали сте уморни од користење на iTunes за управување со вашиот iPhone, iPad или iPod? Дали сакате понапредна и лесна за употреба програма која може да пренесува датотеки помеѓу вашите iOS уреди и компјутерот/iTunes без ограничување? Не гледајте подалеку од FonePaw iOS Transfer.

FonePaw iOS Transfer е неверојатен софтвер кој ви овозможува да направите резервна копија од податоците на iPhone/iPad/iPod за да спречите губење податоци, за да можете полесно да го користите вашиот iDevice. Покрај тоа, ви овозможува да пренесувате фотографии, музика, видеа и други медиумски датотеки помеѓу уредите со iOS и компјутерот/iTunes без ограничување. Исто така, може да извезува текстуални пораки и контакти. И најдобриот дел? Можете да го користите овој неверојатен софтвер за споделување на вашите податоци меѓу iPhone, iPad или iPod со истовремено поврзување со компјутер.

Клучни карактеристики:

1. Направете резервна копија од податоците на iPhone/iPad/iPod на компјутер

Ако складирањето на вашите уреди не е доволно за да снимате повеќе фотографии или видеа или да складирате музика, можете да се потпрете на FonePaw iOS Transfer за да ги префрлите овие датотеки од вашиот уред(и) на компјутер. Со него, можете селективно да преместувате некои датотеки на компјутер или да направите резервна копија на целиот уред на компјутер. Тогаш нема потреба да се грижите за губење на податоци.

2. Трансфер на датотеки од компјутер на вашиот iDevice без користење на iTunes

Ако користите FonePaw iOS Transfer директно пренесувајќи фотографии, музика, видеа, контакти со книги итн., од PC/Mac на iPhone, iPad или iPod; тогаш едноставно сметајте го вашиот iDevice како хард диск кој лесно вчитува мултимедијални датотеки.

3.Управувајте со податоците меѓу вашите уреди

Се додека управувањето со филмови, музика, видеа, фотографии, книги итн., во исто време е она што некој го сака; потоа завршете го со трансферот Fonepaw IOS. Покрај тоа, можни се и плејлисти и песни за споделување на различни идеи!

4.Поддржани датотеки:

Музика, филмови, ТВ-емисии, музички видеа, подкасти, iTunes U, мелодии, аудио книги, гласовни белешки, плејлисти, фотографии, книги, pdf, текстуални пораки и контакти се поддржани од овој софтвер.

5.Поддржан IOS уред:

iPhone Xs/Xr/X,iPhone 8/7/6s/6s Plus,iPhone 6/6 Plus,iPhone 5s/5c/5,iPhone 4s/4/3GS;iPad Pro;iPad Air 2/1;iPad mini 4 3/2/1; iPad 4, новиот iPad; iPad2; iPod touch (6-та генерација), iPod touch (5-та генерација), iPod nano/shuffle/класичен.

Зошто да изберете FonePaw?

FonePaw со години е посветен на развојот на софтвер за мобилни уреди со професионалниот тим за истражување и развој кој постојано ги ажурира своите производи според трендовите на пазарот. Тие имаат развиено многу популарни програми како што се Android Data Recovery и Mobile Phone Manager кои добија високи пофалби од корисниците ширум светот.

Со својот кориснички интерфејс, трансферот на IOS на Fonpaws го прави управувањето со датотеки полесно од кога било досега! Совршен е за оние кои сакаат алтернативно решение наместо да користат iTunes, што има ограничувања при пренесување медиумска содржина помеѓу уредите на Apple.

Како заклучок, трансферот на IOS на Fonpaws им обезбедува на корисниците напредна, но лесна за употреба програма која им овозможува да направат резервна копија од нивните важни податоци, а истовремено да можат да ја споделат омилената медиумска содржина на повеќе уреди на Apple. Па зошто да чекате повеќе? Преземете го трансферот на IOS на Fonpaws денес!

Целосни спецификации
Издавач FonePaw
Страница на издавачи http://www.fonepaw.com/
Датум на издавање 2019-06-24
Датум на додавање 2019-06-24
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 3.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5491

Comments: