Speedy Claims CMS-1500

Speedy Claims CMS-1500 6.8.0.118

Windows / SpeedySoft USA / 238 / Целосни спецификации
Опис

Софтвер Speedy Claims CMS 1500: Крајното решение за потребите од формуларот за барање за осигурување

Дали сте уморни од трошење часови по пополнување формулари за побарување за осигурување? Дали сакате софтвер кој може да го поедностави процесот и да ви заштеди време? Не гледајте подалеку од софтверот Speedy Claims CMS 1500.

Како еден од наједноставните и најмоќните достапни провајдери на софтвер за пополнување формулари CMS 1500, на Speedy Claims му веруваат илјадници задоволни клиенти повеќе од една деценија. Со неговиот лесен за користење интерфејс, брзо време на обработка и доверливи перформанси, не е ни чудо зошто толку многу здравствени работници избираат Speedy Claims наместо други даватели на услуги.

Значи, што ги прави Speedy Claims толку посебни? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Лесен за користење

Со само два едноставни чекори - погледнете го CMS 1500 на вашиот екран и пополнете ги празните места - можете брзо да ги пополните формуларите за барање за осигурување. И штом ќе се прилагоди врз основа на вашата пракса, секое поле или поставка може автоматски да се комплетира веднаш штом ќе започнете. Плус, со секое тврдење, вашите информации се зачувуваат за повторна употреба, што ги прави повторените тврдења на пациентот уште побрзо.

Брзи времиња за обработка

Speedy Claims го исполнува своето име со молскавично брзо време на обработка. Ќе се изненадите колку брзо можете да завршите дури и големи серии на побарувања. И со секое побарување зачувано во „Списокот на побарувања“, следењето на сè - вклучително и кој платил, а кој не - е лесно.

Моќни карактеристики

Покрај брзината и леснотијата на користење, Speedy Claims може да се пофали и со многу моќни функции дизајнирани да ви го олеснат животот. Чувајте до 100.000 записи и барања за пациенти; сметка за повеќе даватели; користете хартиени или електронски барања; додајте опции за Speedy Claims Ledger или Clearing House за зголемена корисност; уживајте во бесплатните автоматски ажурирања на софтверот; искористете ги предностите на уникатните кратенки кои ги прават Speedy Claims уште побрзи; користете ја нашата бесплатна алатка Claim Scrubber за да ги проверите вашите тврдења за над 20 најчесто пронајдени грешки; и повеќе!

Сигурни перформанси

Во Speedy Claims, ние се гордееме со нашата сигурност. Внимателно ги слушавме повратните информации на нашите клиенти низ годините и го вклучивме сето ова знаење во нашата верзија на софтвер од шестата генерација. Можете да ни верувате дека ќе обезбедиме врвна поддршка за корисници секогаш кога ви е потребна.

Кој може да го користи?

Speedy Claims е совршен за лекари кои наплатуваат осигурување од секаков вид (вклучувајќи стоматолози кои вршат медицински процедури) како и терапевти од сите видови.

И ако тоа не беше доволна причина да го испробате ова неверојатно софтверско решение денес...тој е исто така компатибилен со Dragon Naturally Speaking! Па зошто да чекаме? Преземете го софтверот Speedy Claims CMS 1500 сега!

Целосни спецификации
Издавач SpeedySoft USA
Страница на издавачи https://www.SpeedySoftUSA.com
Датум на издавање 2019-06-24
Датум на додавање 2019-06-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Друго
Верзија 6.8.0.118
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 238

Comments: