EasySignCut Pro

EasySignCut Pro 4.0.5.7

Windows / EasyCutStudio / 1109 / Целосни спецификации
Опис

EasySignCut Pro: врвен дизајн на знаци и софтвер за сечење винил

Дали барате сеопфатен дизајн на знаци и софтвер за сечење винил кој може да ви помогне да креирате прекрасни знаци, букви, логоа, постери, матрици, налепници и налепници? Не гледајте подалеку од EasySignCut Pro – најнапредниот софтвер за графички дизајн кој е дизајниран да ја олесни и побрза вашата работа.

Со EasySignCut Pro, можете без напор да го исечете секој фонт што е веќе инсталиран на вашиот компјутер. Напредните алатки за дизајн и распоред ќе ги подигнат вашите можности на ново ниво. Конверзијата од растер во вектор (Автоматско следење) и сечењето на контурите ќе ви дадат можност лесно да креирате сложени дизајни.

Дизајнирајте контурни патеки за излез за печатење и сечење без напор

Една од истакнатите карактеристики на EasySignCut Pro е неговата способност без напор да дизајнира контурни патеки за печатење и сечење. Оваа функција ви овозможува да креирате сложени дизајни кои се подготвени за печатење или сечење со само неколку кликања.

Зголемете ја продуктивноста со создавање Rhinestone, заварете/спојте ги формите заедно и повеќе

EasySignCut Pro, исто така, има различни функции и функции кои се дизајнирани да ја зголемат продуктивноста на вашата работа за сечење. Овие карактеристики вклучуваат создавање Rhinestone, заварување/спојување на форми заедно, сечење различни бои одделно, плевел вишок винил, ознаки за регистрација, печатење и сечење, поплочување 3D ефект на екструдирање, сенки за сечење, поставете текст/објекти на патеката и исечете повеќе копии.

Компатибилен со сите популарни плотери за сечење/винилни секачи

Easy Cut Studio компатибилен со сите популарни плотери за сечење/винил секачи, вклучувајќи Graphtec, Roland, Teneth, GoldCut Seiki Redsail Summa Ioline Saga Craftwell eCraft Silhouette SD/CAMEO/Portrait Craft ROBO/Graphtec SilverBullet BosskutGazzutterGazelleCFo Liyu Ramtin Mutoh ValueCut PixMax Rabbit SignMax Summa Vicsign Creation PCut Рафинира Calortrans SignKey CutOK Secabo KingCut ANAgraph Express VinylExpress машини и многу повеќе.

Флексибилни опции кои ви дозволуваат да го намалите само она што го сакате

Со флексибилните опции на EasySignCut Pro, можете лесно да го изберете само она што сакате да се печати или исече. Оваа функција заштедува време со елиминирање на непотребните сечења или отпечатоци што на крајот заштедува пари на материјали, како и намалување на отпадот.

Совршен придружник за вашиот винил машина

Без разлика дали сте искусен графички дизајнер или штотуку почнувате, EasySigncut pro е совршен придружник за вашиот винил машина. знаци за кратко време. Па зошто да чекате? Преземете го EasySigncut pro денес!

Целосни спецификации
Издавач EasyCutStudio
Страница на издавачи http://www.easycutstudio.com/
Датум на издавање 2019-06-25
Датум на додавање 2019-06-25
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 4.0.5.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1109

Comments: