DoYourData Uninstaller Free

DoYourData Uninstaller Free 5.0

Опис

DoYourData Uninstaller Free е моќен и интелигентен деинсталатор кој може да им помогне на корисниците на Windows лесно да ги деинсталираат несаканите програми, приклучоците, игрите и апликациите за Windows. Овој бесплатен деинсталатор на компјутер нуди интелигентно решение за целосно отстранување на избраните програми и чистење на сите остатоци, вклучувајќи логови, непотребни датотеки, регистарски датотеки, кешови итн.

Инсталирањето на програми или приклучоци е многу лесно за корисниците на Windows. Меѓутоа, со текот на времето, многу бескорисни програми и апликации ќе заземат многу скапоцен простор на дискот на хард дискот и ќе ја забават брзината на компјутерот. Со цел да се отстранат несаканите програми и да се врати просторот на дискот, DoYourData Uninstaller Free нуди лесно за користење решение кое може темелно да ги деинсталира бескорисните апликации на Windows, приклучоците и игрите.

Со DoYourData Uninstaller Free можете лесно да изберете една или повеќе програми што ќе се деинсталираат во групи. Овој паметен бесплатен деинсталатор ќе ги прави сите останати работи автоматски без да остави никакви траги зад себе. Длабоко го скенира вашиот хард диск за да ги пронајде сите остатоци за да може да им помогне на корисниците на компјутер да го вратат целосното складирање на деинсталирани програми.

Една од најдобрите карактеристики на DoYourData Uninstaller Free е неговата способност целосно да го отстрани тврдоглавиот софтвер што не може да се деинсталира со конвенционални средства. Исто така, помага при отстранување на малициозен софтвер кој можеби бил инсталиран на вашиот компјутер без ваше знаење.

DoYourData Uninstaller Free е целосно компатибилен со оперативните системи Windows XP/2000/7/Vista/8/8.1/10 што го прави достапен за широк опсег на корисници на различни платформи.

Овој бесплатен деинсталатор на компјутер има кориснички интерфејс што го прави многу лесен за користење дури и за почетници компјутерски корисници кои не се технолошки такт. Корисниците треба само да ја изберат програмата што сакаат да ја деинсталираат од нивниот систем користејќи ја оваа паметна бесплатна алатка која ќе прави сè друго автоматски.

Покрај тоа што е лесен за користење и ефикасен во отстранувањето на несаканиот софтвер од вашиот систем; DoYourData Uninstaller Free е исто така 100% чист и безбеден без рекламирање или малициозен софтвер вклучен во неговиот инсталациски пакет.

Генерално, ако барате сигурен начин да го одржувате вашиот компјутер непречено да работи со отстранување на непотребниот софтвер, тогаш не гледајте подалеку од DoYourData Uninstaller Free!

Целосни спецификации
Издавач DoYourData
Страница на издавачи http://www.doyourdata.com
Датум на издавање 2019-07-02
Датум на додавање 2019-07-02
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 366

Comments: