Xtreme Media Player

Xtreme Media Player

Опис

Xtreme Media Player е моќен и разновиден софтвер за MP3 и аудио кој нуди поддршка за широк опсег на аудио формати. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршен за секој што сака да ужива во својата музичка колекција на најдобар можен начин.

Една од клучните карактеристики на Xtreme Media Player е неговата поддршка за различни аудио формати. Ова вклучува aac аудио (aac, m4a), mpeg аудио (mp1, mp2, mp3), ogg vorbis, flac, speex, wav, aiff (aifc, aif) и au (snd). Ова значи дека без разлика каков тип на аудио датотека имате во вашата колекција, можете да бидете сигурни дека Xtreme Media Player ќе може да ја репродуцира без никакви проблеми.

Покрај неговата широка поддршка за формат, Xtreme Media Player доаѓа и со низа други корисни функции. На пример, има напреден еквилајзер кој ви овозможува фино да ја прилагодите репродукцијата на музика за да одговара на вашите преференции. Можете да ги приспособите нивоата на бас и високи тонови, како и да дотерувате други поставки како што се ефектите на реверб и ехо.

Друга одлична карактеристика на Xtreme Media Player се неговите способности за управување со плејлисти. Можете да креирате плејлисти од вашата музичка библиотека или да увезувате постоечки плејлисти од други медиа плеери. Софтверот поддржува и автоматско генерирање плејлисти врз основа на критериуми како жанр или изведувач.

Xtreme Media Player, исто така, има некои практични опции за репродукција, како што е репродукција без празнини, што обезбедува беспрекорна транзиција помеѓу песните без никакви паузи или прекини. Исто така, поддржува вкрстена фрекфенција која избледува една песна додека бледне во следната за непречени транзиции помеѓу песните.

Ако сте некој што сака да слуша музика додека прави други работи на вашиот компјутер, тогаш ќе ја цените функцијата за мини режим на Xtreme Media Player која ви овозможува да го минимизирате прозорецот на плеерот за да зазема помалку простор на екранот додека сеуште ви дава пристап до сите важни контроли.

Генерално, ако барате софтвер за MP3 и аудио што нуди широка поддршка за формат заедно со напредни функции како што се поставките за еквилајзер и управување со плејлисти, тогаш не гледајте подалеку од Xtreme Media Player!

Целосни спецификации
Издавач Besmir Beqiri
Страница на издавачи http://xtrememp.sourceforge.net/
Датум на издавање 2019-07-02
Датум на додавање 2019-07-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: