Traktor Pro

Traktor Pro 3.2.0

Windows / Native Instruments / 2696217 / Целосни спецификации
Опис

Traktor Pro е моќен и разноврсен софтвер за диџеи кој е дизајниран да ги задоволи потребите на професионалните диџеи и музичките ентузијасти. Со својот интуитивен интерфејс, напредните функции и исклучителниот квалитет на звукот, Traktor Pro стана вистинскиот избор за диџеи ширум светот.

Без разлика дали сте искусен професионалец или штотуку почнувате, Traktor Pro нуди сè што ви треба за да создадете неверојатни мешавини и да ги подигнете вашите перформанси на следното ниво. Од совпаѓање и мешање до обработка на ефекти и активирање примероци, овој софтвер има сè.

Една од истакнатите карактеристики на Traktor Pro е неговата способност да работи беспрекорно со широк спектар на хардверски контролери. Без разлика дали претпочитате традиционални грамофони или врвни дигитални контролери, Traktor Pro може да се приспособи за да одговара на вашите потреби.

Друга клучна карактеристика на Трактор Про е неговиот обемен систем за управување со библиотека. Со поддршка за повеќе формати на датотеки, вклучувајќи MP3, WAV, AIFF, FLAC и повеќе, можете лесно да ја организирате вашата музичка колекција на начин што има смисла за вас.

Но, можеби најважно од сè е квалитетот на звукот што го испорачува Traktor Pro. Благодарение на неговиот напреден аудио мотор и висококвалитетните алгоритми за обработка на ефекти, секоја мешавина звучи јасно и јасно - дури и при високи тонови.

Така, без разлика дали играте пред илјадници на фестивал или само се забавувате со пријателите дома, Traktor Pro ви дава сè што ви треба за да создадете незаборавни изведби што ќе ги држат луѓето да танцуваат цела ноќ.

Целосни спецификации
Издавач Native Instruments
Страница на издавачи http://www.native-instruments.com/
Датум на издавање 2019-07-03
Датум на додавање 2019-07-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 3.2.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 60
Вкупно преземања 2696217

Comments: