BestSync 2019 Portable (64-bit)

BestSync 2019 Portable (64-bit) 14.0.0.9

Windows / RiseFly Software / 3125 / Целосни спецификации
Опис

BestSync 2019 Portable (64-битен) е моќен комунален софтвер кој спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи. Дизајниран е да ги синхронизира датотеките помеѓу компјутери со користење на USB-диск, што го прави идеално решение за оние кои треба да префрлаат податоци помеѓу повеќе компјутери.

Со BestSync Portable (64-битни), можете лесно да синхронизирате папка со ZIP-датотека и да го поддржувате криптографскиот алгоритам AES за да ја заштитите zip-датотеката со лозинка. Оваа функција гарантира дека вашите податоци остануваат безбедни за време на преносот и складирањето.

Покрај тоа, BestSync Portable (64-битен) ви овозможува да ги синхронизирате Outlook (пошта, контакт) и Windows Mail помеѓу компјутери со користење на USB-диск. Ова значи дека можете лесно да пристапите до вашите е-пошта и контакти на кој било компјутер без да мора рачно да ги префрлате.

Една од најкорисните карактеристики на BestSync Portable (64-битна) е неговата способност да прави резервна копија на критичните датотеки на надворешен тврд диск или мрежно складирање преку распоредувачот. Можете да поставувате автоматски резервни копии во редовни интервали, така што вашите важни податоци секогаш се заштитени.

Друга одлична карактеристика на BestSync Portable (64-битна) е неговата функција за преглед, која ви овозможува да ја потврдите хит-датотеката пред да започнете со синхронизација. Ова ви дава целосна контрола врз кои датотеки се префрлаат и гарантира дека нема да се изгубат важни податоци за време на синхронизацијата.

BestSync Portable (64-битен) е опремен и со функција за филтрирање и исклучување на датотеки што им овозможува на корисниците да ги синхронизираат само потребните датотеки. Ова заштедува време, како и пропусен опсег при пренос на големи количини на податоци.

Софтверот го решава конфликтот интелигентно и автоматски, осигурувајќи дека нема дупликат датотеки или податоци што недостасуваат по синхронизацијата. Дополнително, може да открие копирање, бришење и преместување на датотеки што им олеснува на корисниците да ги следат нивните податоци за време на преносот.

Севкупно, BestSync 2019 Portable (64-битен) нуди одлично решение за оние на кои им треба сигурен начин за безбедно синхронизирање на нивните датотеки помеѓу повеќе компјутери. Неговиот кориснички интерфејс, заедно со моќните карактеристики го прават идеален избор и за лична и за професионална употреба.

Целосни спецификации
Издавач RiseFly Software
Страница на издавачи http://www.risefly.com
Датум на издавање 2019-07-03
Датум на додавање 2019-07-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 14.0.0.9
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3125

Comments: