DingCaster

DingCaster 1.89

Опис

DingCaster е моќен софтвер за производство и стриминг во живо кој ви овозможува лесно да креирате видео содржина со професионален квалитет. Без разлика дали сте искусен продуцент на видео или штотуку почнувате, DingCaster има сè што ви треба за производство на висококвалитетни преноси во живо и снимки.

Како видео и аудио миксер и преклопник, DingCaster поддржува повеќеканален влез и излез на SDI/HD-SDI/HDMI, мрежа, NDI итн. Ова значи дека можете лесно да поврзете повеќе камери, микрофони и друга аудиовизуелна опрема за да создадете комплексна продукции со леснотија.

Една од истакнатите карактеристики на DingCaster е неговата поддршка за софтвер за инстант пораки за внесување видео повици (Skype, WebChat, QQ). Ова значи дека можете лесно да вклучите оддалечени гости во вашите преноси во живо без да се грижите за комплицирани технички поставки или скап хардвер.

Покрај моќните способности за мешање, DingCaster поддржува и виртуелни множества со повеќе прегледи. Оваа функција ви овозможува да креирате извонредни виртуелни средини за вашите продукции без потреба од скапи физички комплети или зелени екрани.

DingCaster вклучува и низа други корисни функции како што се способности за снимање, преклопување на наслови и многу повеќе. Со овие алатки што ви се на располагање, можете лесно да креирате видеа со професионален квалитет што сигурно ќе ја импресионираат вашата публика.

Без разлика дали сакате да произведувате преноси во живо за платформите за социјални медиуми како Facebook Live или YouTube Live или емитувате на кабловски ТВ мрежи како CNN или ESPN2, DingCaster има сè што ви треба за да започнете. Па зошто да чекаме? Преземете го Dingcaster денес и започнете да создавате неверојатна содржина!

Целосни спецификации
Издавач dingvideos
Страница на издавачи http://www.dingvideos.com
Датум на издавање 2019-07-03
Датум на додавање 2019-07-03
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.89
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments: