AX-ZIP Archiver x64

AX-ZIP Archiver x64 4.4

Опис

AX-ZIP Archiver x64: Крајната алатка за управување со ZIP архиви

Дали сте уморни од борбата со повеќе формати на архиви и комплицирани системи за управување со датотеки? Не гледајте подалеку од AX-ZIP Archiver x64, врвната алатка за создавање и управување со ZIP архиви. Со целосна поддршка за широк спектар на формати на архиви, вклучувајќи CAB, RAR, JAR, XAP, GZIP, BZIP2, XZ, TAR и 7Z архиви, како и ISO слики (ISO 9660 и ISO 13346 UDF), AX-ZIP Archiver е совршено решение за сите ваши потреби за архивирање.

Но, тоа не е сè - AX-ZIP Archiver нуди и силна AES шифрирање со должини на клучеви од 128, 192 и 256 бита за да се осигура дека вашите датотеки се секогаш безбедни. И со својот оригинален програмски интерфејс со двојно дрво што ви овозможува да манипулирате со неколку архиви истовремено, додека го минимизирате бројот на операции потребни за работа со нив, AX-ZIP Archiver е едноставен и удобен.

Создавањето архиви со едно влечење и додавањето датотеки го олеснуваат брзото започнување. И кога ќе дојде време да се извлечат датотеки од архива или да се бришат или преименуваат датотеките во структурата на папката архива во корисничкиот интерфејс сличен на Windows Explorer, го олеснува управувањето со вашите датотеки исто како што би го правеле на вашиот десктоп.

Со поддршка за облак дискови и специјални папки, како и функциите на главниот менаџер на датотеки, како што се можностите за пребарување во архивите или обележувачите за често пристапуваните ставки во самата структура на архивата - нема ограничување за тоа што можете да направите со оваа моќна алатка при рака!

Интеграцијата на Windows Shell значи дека AX-ZIP Archiver е секогаш на дофат на раката кога работите на кој било проект кој бара можности за архивирање. И благодарение на нејзината поддршка на технологијата за влечење и пушти - преместувањето датотеки помеѓу различни локации никогаш не било полесно!

Значи, ако барате сигурна алатка која може да помогне да се поедностават дури и најсложените задачи за архивирање, додека вашите податоци се безбедни од љубопитните очи - не гледајте подалеку од AX-ZIP Archiver x64!

Целосни спецификации
Издавач AX Systems
Страница на издавачи http://www.ax-systems.com
Датум на издавање 2019-07-04
Датум на додавање 2019-07-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 4.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments: