Matchday Heroes

Matchday Heroes 1.0

Опис

Matchday Heroes е игра за управување со фудбал што ви овозможува да станете врвен фудбалски менаџер. Со својата извонредна игра и реалистична графика, оваа игра ќе ве држи ангажирани со часови.

Како фудбалски менаџер, вашата цел е да го изградите најдобриот тим во светот и да го освоите врвот. Почнувате од дното да ги играте вашите фудбалски натпревари во локалниот парк, но со напорна работа и посветеност, можете да се искачите од нелигашките натпревари и да стигнете до шампионскиот фудбал.

Играта нуди шест предизвикувачки лиги за искачување и два купа за освојување. Ќе треба да ги користите вашите тактички вештини како фудбалски менаџер за да добивате натпревари, да постигнувате голови, да заработувате огромни бонуси за монети, да купувате, продавате и позајмувате играчи додека ја зголемувате вашата репутација на управување.

Една од уникатните карактеристики на Matchday Heroes е неговиот целосно вклучен уредник на тимови и имиња на играчи. Ова ви овозможува да ги внесете сопствените имиња на фудбалски тимови, како и да ги додадете вашите омилени имиња на играчи. Можете дури и да влезете во забавен фантастичен фудбалски свет каде што ја вајате сопствената игра.

Претседавачот ќе ви го претстави вашиот прв тим кој вклучува голман, дефанзивци, играчи од средниот ред и напаѓачи. На вас како фудбалски менаџер зависи внимателно да ги истражите пред да изберете кој ќе биде дел од вашата почетна постава.

Како што напредувате низ секое ниво на лига во Хероите на натпреварот, станува сè потешко, но и поисплатливо кога конечно ќе го достигнете првенството. Електричната атмосфера на преполниот супер-стадион на почетокот е само далечен сон, но со напорна работа следуваат големи награди!

За да успеете во оваа игра не треба само вешти тактики, туку и добри финансиски вештини за управување! Позајмувањето играчи или нивно продавање може да помогне да се соберат средства за нови потписи или надградби за постоечките, затоа погрижете се секоја одлука да биде важна!

Matchday Heroes нуди возбудливо искуство за секој кој сака фудбал или едноставно ужива да игра спортски игри на својот компјутер или мобилен уред! Па зошто да не се тестирате денес со преземање на овој неверојатен софтвер?

Целосни спецификации
Издавач Lee Read
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Lee+Read
Датум на издавање 2019-07-15
Датум на додавање 2019-07-15
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12

Comments: