Ltrack - Football League Tracker

Ltrack - Football League Tracker 7.7

Опис

Ако сте фудбалски (фудбалски) ентузијаст, тогаш знаете колку е важно да ги следите вашите омилени лиги. Без разлика дали се работи за Премиер лигата, Ла Лига, Серија А или која било друга лига во светот, Ltrack - Football League Tracker е тука да ви помогне да останете на врвот на целата акција.

Ltrack е програма за Windows која ви овозможува лесно да следите една или повеќе фудбалски лиги. Поддржува и лигашки и нелигашки игри и произведува статистика за тимови, играчи, голови, црвени и жолти картони и многу повеќе. Со Ltrack, можете лесно да ги следите сите важни информации за вашите омилени тимови и играчи.

Една од најдобрите работи за Ltrack е неговата флексибилност. Лигашката табела и статистиката може да се прикажат во различни формати во зависност од вашите преференции. Можете да изберете да ги гледате како табели или графикони или дури и да ги извезувате во различни формати на датотеки како Excel или PDF.

Друга одлична карактеристика на Ltrack е неговата онлајн можност за ажурирање што ви овозможува да ја одржувате вашата лига ажурирана со најновите резултати преку Интернет (само одредени лиги). Ова значи дека дури и ако не можете да го гледате секој натпревар во живо, сепак ќе можете да останете информирани за тоа што се случува во вашите омилени лиги.

Ltrack работи под Windows XP и погоре, што значи дека е компатибилен со повеќето современи компјутери. Исто така е многу лесен за инсталирање и користење, па дури и ако не сте особено технолошки такт, не би требало да имате проблеми да започнете со овој софтвер.

Генерално, Ltrack - Football League Tracker е одлична алатка за секој кој сака фудбал/фудбал. Без разлика дали сте обичен навивач кој само сака да биде во тек со својот омилен тим или сериозен следбеник кој сака детална статистика за секој аспект од играта; овој софтвер има по нешто за секого. Па зошто да чекаме? Преземете го Ltrack денес и почнете да ги следите вашите омилени фудбалски лиги како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Nigel Thomas
Страница на издавачи http://www.ngthomas.co.uk
Датум на издавање 2019-07-16
Датум на додавање 2019-07-16
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 7.7
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 12

Comments: