Woocommerce Online Product Designer

Woocommerce Online Product Designer 2.2

Опис

Дали барате моќна алатка за дизајн што може да им помогне на вашите клиенти да приспособат повеќе производи за печатење? Не гледајте подалеку од Woocommerce Online Product Designer, веб-за-печатење онлајн дизајнер кој е совршен за печатење бизниси од сите големини.

Нашиот посветен тим штотуку објави нова генерација на приклучокот за дизајнер на производи на Интернет на Woocommerce - V2.0.0 со целосно нов интерфејс и стандарден UX. Овој одговорен приклучок е преполн со ексклузивна функционалност што им овозможува на клиентите одлично искуство и висококвалитетни резултати.

Со нашата приспособлива колекција производи, вашите клиенти ќе имаат пристап до огромна галерија уметнички дела со флексибилни приспособени опции како клипарт, фонт на Google, боја, стил и друго. Тие исто така можат да додаваат текст и броеви или персонализирани слики на нивните дизајни. Нашиот онлајн дизајнер на производи го поедноставува процесот на креирање и е погоден за сите видови клиенти.

Алатката за дизајн е лесна за инсталирање и обезбедува конечни резултати во процесот на печатење. Со многу идеални карактеристики, овој приклучок им овозможува на корисниците да покажат уникатни идеи и да направат прекрасни дизајни преку непречени опции за кликање, како што се ротирање, влечење и превртување текст и слики.

Една од најдобрите работи за нашиот дизајнер на производи за онлајн Woocommerce е колку е лесно да се користи! Вашите купувачи ќе го сметаат за многу пријателски и едноставен за користење - дури и ако немаат претходно искуство во дизајнирање производи преку Интернет.

И бидејќи овој приклучок е продолжение на самиот WooCommerce, тој е целосно компатибилен со приклучоците на WooCommerce - овозможувајќи им на вашите корисници лесно да дизајнираат производи без никакви проблеми!

Како заклучок: ако барате одличен онлајн-дизајнер за веб-за печатење, кој може да му помогне на вашиот бизнис да се издвојува од конкурентите, притоа обезбедувајќи висококвалитетни резултати секој пат - не гледајте подалеку од нашиот дизајнер на онлајн производи на Woocommerce!

Целосни спецификации
Издавач Netbase Company
Страница на издавачи https://cmsmart.net/
Датум на издавање 2019-07-18
Датум на додавање 2019-07-18
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за развој на веб
Верзија 2.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: