Ski Region Simulator

Ski Region Simulator 2012

Windows / GIANTS Software / 81 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте подготвени да ја доживеете возбудата на швајцарските Алпи? Не гледајте подалеку од Ski Region Simulator, игра која нуди бескрајни можности и карактеристики за гејмерите од сите нивоа.

Како играч, ќе влезете во уникатен и простран зимски пејзаж каде што можете да го доживеете секојдневниот живот на швајцарските алпи. Играта е целосно адаптирана и слободно достапна, овозможувајќи ви да го истражите секој агол на овој прекрасен свет.

Еден од највозбудливите аспекти на Симулаторот за ски регион е неговиот режим на кариера. Во овој режим, играчите можат да се вклучат во неколку активности кои им помагаат да изградат финансиски ресурси. Со овие ресурси, тие можат да купат подобра опрема и да ги подобрат своите шанси за успех на падините.

Но, она што навистина го издвојува Ski Region Simulator од другите игри е неговата официјална лиценца со Kässbohrer. Ова партнерство им овозможува на играчите да ја преземат контролата врз автентичните чувари на снег Pistenbully - суштинска алатка за секој сериозен скијач или сноубордер.

И ако тоа не е доволно разновидност за вас, не грижете се - има многу повеќе возила, опрема и модификации достапни за преземање од интернет. Благодарение на подобрениот мод систем, инсталирањето нова содржина никогаш не било полесно или поавтоматско.

Без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку го започнувате вашето виртуелно скијачко патување, Ski Region Simulator има по нешто за секого. Па зошто да чекаме? Земи си ја опремата и удри по падините денес!

Целосни спецификации
Издавач GIANTS Software
Страница на издавачи www.farming-simulator.com
Датум на издавање 2019-07-18
Датум на додавање 2019-07-18
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 2012
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 81

Comments: