E-Stock

E-Stock 5.0.267.19080

Опис

E-Stock: The Ultimate Business Inventory Management Software

Како сопственик на бизнис, управувањето со вашиот инвентар може да биде застрашувачка задача. Следењето на сите производи што ги имате на залиха, нивните движења и купувања може да биде огромно. Тоа е местото каде што доаѓа E-Stock - лесен за користење софтвер за управување со залихи кој го поедноставува процесот на управување со вашиот бизнис инвентар.

Со E-Stock за Windows, можете да управувате со пописот на сите видови производи што ги имате во вашиот бизнис. Без разлика дали се работи за суровини или готови производи, овој софтвер ве опфати. Можете лесно да ги проверите набавките на стоки за вашиот бизнис и нивните внатрешни и надворешни движења.

Една од истакнатите карактеристики на E-Stock е неговата способност да обезбедува ситни извештаи и пребарувања. Ова значи дека добивате детални информации за секој аспект од процесот на управување со залихите. Исто така, имате можност да извезувате податоци во многу формати како PDF и Excel.

Друга одлична карактеристика е тоа што E-Stock ви дава целосен извештај за производите што се под минимално ниво на залиха за да можете да нарачате од добавувачите кога е потребно. Ова осигурува дека никогаш нема да останете без залиха или да ги пропуштите можностите за продажба поради недоволен залихи.

Ако некоја од вашите стоки има рок на траење, оваа програма е дизајнирана да ве советува однапред за да нема изненадувања кога ќе дојде време да ја продадете или правилно да ја отстраните.

E-Stock, исто така, овозможува управување со различни депозити и локации во секој депозит што помага да се одржи организиран систем за следење на предмети во различни области или одделенија во складиште или локација на продавница.

Севкупно, E-stock е одлична алатка за бизниси кои сакаат да ги насочат процесите за управување со залихите, истовремено обезбедувајќи точност и ефикасност на секој чекор на патот. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како детални можности за известување, предупредувања за ниски нивоа на залиха или артикли кои истекуваат, како и поддршка за повеќе складишта/локации - овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од секое успешно претпријатие!

Целосни спецификации
Издавач PRNET
Страница на издавачи http://www.prsystem.com
Датум на издавање 2019-07-24
Датум на додавање 2019-07-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 5.0.267.19080
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања SQL Server express 2012 LocalDB, .NET Framework 4.7.1
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2032

Comments: