Ashampoo Video Filters and Exposure

Ashampoo Video Filters and Exposure 1.0.0

Опис

Ashampoo Video Filters & Exposure е моќен софтвер за уредување видео што им овозможува на корисниците да додадат стил и личност на нивните снимки. Без разлика дали сте професионален видеограф или само некој кој ужива да создава видеа, овој софтвер има се што ви треба за да ја подобрите вашата работа.

Еден од најчестите проблеми со видеата е лошото осветлување. Дури и ако ја имате најдобрата камера на пазарот, вашата снимка сепак може да страда од неприродни бои и сенки. Со Ashampoo Video Filters & Exposure, можете да ги прилагодите експозицијата и боите со совршена прецизност за пиксели. Ова значи дека секој детал во вашето видео ќе биде совршено избалансиран, што ќе резултира со неверојатни визуелни слики.

Програмата нуди и функција за автоматска корекција на тонската вредност која им помага на корисниците да најдат идеални вредности за нивните видеа. Оваа функција зема предвид различни фактори како што се осветленоста, контрастот, заситеноста и нијансите за да се осигура дека вашето видео изгледа најдобро.

Но, Ashampoo Video Filters & Exposure не е само за поправање на недостатоците на вашите снимки - туку и за додавање стил и креативност. Софтверот доаѓа со 23 вградени видео ефекти кои се надградуваат кои се движат од фенси до светкави и од класичен црно-бел до модерен ефект на сјај во боја. Овие ефекти се совршени за додавање личен допир на вашите видеа или создавање уникатни визуелни стилови.

Интегрираната функција за преглед во живо обезбедува инстант визуелни повратни информации за да можете да видите како ќе изгледа секој ефект пред да го примените. Ова помага да се избегне разочарување и гарантира дека секое уредување е совршено.

Покрај подобрувањето и примената на ефектите на видеата, Ashampoo Video Filters & Exposure исто така им овозможува на корисниците да ротираат и да ги отсекуваат своите снимки. Ротацијата поддржува и фиксни (90°/180°/270°) агли, како и прилагодени агли за да можете да го добиете точниот изглед што го сакате. Сечењето може да се изврши врз основа на традиционални видео формати или прилагодени резолуции за да имате целосна контрола врз тоа како изгледа вашиот финален производ.

Ashampoo Video Filters & Exposure ги увезува сите вообичаени видео формати во која било резолуција, вклучувајќи HD, 2K и 4K снимки, па без разлика на кој тип на проект работите - овој софтвер ве покрива!

Севкупно, Ashampoo Video Filters & Exposure е интуитивна, но моќна алатка за уредување видео што им нуди на корисниците повеќе функции за прилагодување на експозицијата и боите, истовремено обезбедувајќи креативни опции за додавање стил преку вградени ефекти што можат да се надополнат!

Целосни спецификации
Издавач Ashampoo
Страница на издавачи http://www.ashampoo.com
Датум на издавање 2019-07-26
Датум на додавање 2019-07-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: