FonePaw iPhone Data Recovery

FonePaw iPhone Data Recovery 6.3

Опис

FonePaw iPhone Data Recovery е моќен софтвер кој ви овозможува да повратите различни видови податоци за различни уреди со iOS, вклучително и iPhone XS и iPhone XR. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот уред со iOS, резервната копија на iTunes или резервната копија на iCloud. Со FonePaw iPhone Data Recovery, можете лесно да вратите фотографии, видеа, аудио, пораки, контакти, историја на повици, белешки, пораки WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, Kik Line WeChat календари и повеќе во 3 интелигентни режими.

Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки или сте ги изгубиле поради пад на системот или хардверски дефект на вашиот iOS уред како што е iPhone или iPad; FonePaw Обнова податоци на iPhone ве опфати. Дури и ако го скршите вашиот iPhone/iPad/iPod touch не може да се поправи; секогаш е можно да ги вратите важните податоци на компјутерот преку FonePaw iPhone Recovery Data Recovery во лесни чекори.

Три интелигентни режими

FonePaw нуди три интелигентни режими за обновување кои им овозможуваат на корисниците лесно да ги повратат изгубените податоци:

1. Директно закрепнете од уред со iOS: овој режим е наједноставното и најизводливото решение за повеќето корисници на Apple на кои не им е потребна помош од резервна копија на iTunes/iCloud. Со овозможен овој режим; се што е потребно е само неколку кликања и вашите изгубени датотеки ќе бидат вратени назад на вашиот уред.

2. Враќање од резервна копија на iTunes: ако претходно сте се синхронизирале со iTunes; тогаш овој режим ви овозможува да ги извлечете податоците за iOS од постоечка резервна датотека складирана на тврдиот диск на вашиот компјутер. Како дополнителен бонус; овој режим исто така им овозможува на корисниците да ги прегледуваат и селективно да ги избираат избришаните ставки пред да ги вратат.

3. Враќање од резервната копија на iCloud: оваа трета опција им овозможува на корисниците кои направиле резервна копија на нивните уреди користејќи ја услугата за складирање на iCloud, пристап до нивните резервни копии директно преку интерфејсот на FonePaw, без да имаат никаков страв од презапишување на постоечките податоци на нивните уреди.

Карактеристики

FonePaw нуди неколку карактеристики што го прават да се издвојува меѓу другите слични софтвери:

1) Компатибилност - Софтверот ги поддржува сите типови на iPhone, вклучително и XS/XR/X/8/7/6s/6 Plus/5s/5c/5 што работат на најновата верзија на iOS 12, како и iPad и iPod Touch;

2) Кориснички интерфејс - Интерфејсот е интуитивен што го олеснува дури и почетниците корисници;

3) Функционалност за преглед - Корисниците можат да ги прегледуваат датотеките пред да ги обноват што заштедува време;

4) Селективно обновување - Корисниците можат да изберат одредени датотеки што сакаат да се обноват наместо да обновуваат сè одеднаш;

5) Брза брзина на скенирање - Брзината на скенирање понудена од моторот за обновување на Fonepaw обезбедува брзо враќање на изгубените/избришани датотеки.

Заклучок

Во заклучок; ако барате доверлив софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените/избришаните датотеки на вашиот уред Apple, тогаш не гледајте подалеку од алатката за обновување на iPhone на Fonepaw! Нуди три интелигентни режими што го олеснуваат од кога било досега кога се обидувате да ги вратите тие скапоцени спомени како фотографии/видеа/аудио снимки/пораки итн., а исто така е доволно лесен за користење, така што секој може да го користи без тешкотии!

Целосни спецификации
Издавач FonePaw
Страница на издавачи http://www.fonepaw.com/
Датум на издавање 2019-08-02
Датум на додавање 2019-08-02
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 6.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 28395

Comments: