AVS Video ReMaker

AVS Video ReMaker 6.3.1.230

Windows / Online Media Technologies / 17947 / Целосни спецификации
Опис

AVS Video ReMaker е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да уредувате MPEG, AVI, DVD, Blu-ray, HD, WMV и други популарни видео формати без потреба од реконверзија. Со овој софтвер, можете лесно да ги исечете и исечете вашите видеа за да ги отстраните несаканите делови и да ги зачувате одново без губење на квалитетот.

Една од истакнатите карактеристики на AVS Video ReMaker е неговата способност да креира и додава менија за DVD/Blu-ray. Ова значи дека можете лесно да креирате ДВД-а или Blu-ray со професионален изглед. Софтверот исто така ви овозможува да снимате видео од камери, видео камери и веб-камери.

Без разлика дали сте професионален видеограф или само некој што сака да ги уредува своите домашни видеа, AVS Video ReMaker има се што ви треба. Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Уредувајте видеа без повторно конвертирање

Една од најголемите предности на користењето на AVS Video ReMaker е тоа што ви овозможува да ги уредувате вашите видеа без да мора да поминувате низ процесот на нивно повторно конвертирање одзема многу време. Ова значи дека можете брзо и лесно да правите промени без да го жртвувате квалитетот.

Исечете и скратете видеа

Со интуитивниот интерфејс на AVS Video ReMaker, сечењето и отсекувањето на вашите видеа никогаш не било полесно. Едноставно повлечете ја лентата за лизгање за да го изберете делот од видеото што сакате да го задржите или отстраните.

Додадете менија за DVD/Blu-ray

AVS Video ReMaker му олеснува на секој да креира ДВД-а или Blu-ray со професионален изглед со приспособени менија. Можете да изберете од различни шаблони или да креирате свои од нула.

Снимајте видеа од камери и камери

Ако имате снимка на вашата камера или фотоапарат што треба да се уредува, едноставно поврзете ја на компјутерот користејќи USB-кабел или приклучок FireWire (во зависност од типот на уред) потоа користете ја функцијата за снимање на AVS Video Remaker која автоматски ќе ги открие поврзаните уреди за да има нема потреба од дополнителна конфигурација!

Лесен за употреба интерфејс

AVS Video Remaker има интуитивен интерфејс што го олеснува секој – дури и оние кои се нови во уредувањето – да започне веднаш! Распоредот на програмата е едноставен, но ефективен; сите алатки се јасно означени за корисниците да знаат точно што прават во секое време.

Без загуба на квалитет

Кога уредувате видеа со други програми може да има извесна загуба во квалитетот поради повторното кодирање, но не со оваа! Со AVS Video Remaker нема губење на квалитетот при уредувањата бидејќи датотеките не се рекодираат за време на обработката што обезбедува висококвалитетен излез секој пат!

Во заклучок:

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен уредувач на видео, тогаш не гледајте подалеку од AVS Video Remaker! Нуди многу одлични карактеристики како што се можностите за сечење и отсекување, како и опции за креирање мени, плус снимање снимки директно од уреди како камери и камери - сето тоа додека одржува висококвалитетен излез во текот на целиот процес благодарение на технологијата за повторно кодирање!

Целосни спецификации
Издавач Online Media Technologies
Страница на издавачи http://www.avs4you.com
Датум на издавање 2019-08-06
Датум на додавање 2019-08-06
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 6.3.1.230
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft DirectX 9.0c or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17947

Comments: