AutoConnectToTeraTermWithEMR

AutoConnectToTeraTermWithEMR 2.0

Опис

AutoConnectToTeraTermWithEMR е моќна алатка за развивачи која ви овозможува лесно да добиете IP низа од екранот AWS-EMR и автоматски да се поврзете со главниот јазол со командата заменета со таа вредност. Со овој софтвер, можете да се поврзете и со основниот јазол од таму, што го олеснува управувањето со вашите AWS-EMR примероци од кога било досега.

Покрај неговата основна функционалност, AutoConnectToTeraTermWithEMR нуди и низа напредни функции дизајнирани да го насочат вашиот работен тек и да ја подобрат вашата продуктивност. На пример, можете да испратите датотека директно во главниот јазол и да генерирате командна низа за распоредување на таа датотека низ сите основни јазли за само секунди.

Една од клучните придобивки на AutoConnectToTeraTermWithEMR е неговата леснотија на користење. Оваа апликација ја користи таблата со исечоци на вашиот оперативен систем, овозможувајќи ви брзо да копирате и залепите IP низи без да мора рачно да ги пишувате. Дополнително, ја користи командата SENDKEYS за брза и ефикасна автоматизација.

Стандардно, AutoConnectToTeraTermWithEMR се поврзува со помош на TeraTerm; сепак, корисниците имаат целосна контрола врз кој метод на поврзување претпочитаат. Некои функции се реализираат и преку PuTTY; затоа корисниците мора да инсталираат PuTTY од нивната официјална страница.

AutoConnectToTeraTermWithEMR поддржува и јапонски и англиски јазик. Екранот на конзолата AWS-EMR ги поддржува сите јазици со AWS, па без разлика на кој јазик зборувате или работите; овој софтвер ќе може да ги задоволи вашите потреби.

Севкупно, ако барате моќна алатка за програмери што може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек кога работите со примероци на AWS-EMR, тогаш не гледајте подалеку од AutoConnectToTeraTermWithEMR! Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки на секој програмер.

Целосни спецификации
Издавач Xebec Software
Страница на издавачи http://nutristudio.webcrow.jp/index.html
Датум на издавање 2019-08-06
Датум на додавање 2019-08-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања .NET Framework 4.6.1; TeraTerm(*Other terminal applications can be substituted); PuTTY(*It is necessary when uploading files and folders to EMR.)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments: