Aiseesoft Slideshow Creator

Aiseesoft Slideshow Creator 1.0.30

Windows / Aiseesoft Studio / 924 / Целосни спецификации
Опис

Создавач на слајдови на Aiseesoft: Креирајте неверојатни прикази на слајдови со леснотија

Дали барате моќен и лесен за користење софтвер за да креирате прекрасни слајдови? Не гледајте подалеку од Aiseesoft Slideshow Creator. Овој софтвер за видео е дизајниран да ви помогне да ги претворите вашите фотографии, видеа и музика во прекрасни видеа со приказ на слајдови што можете да ги споделите со вашите пријатели и семејството.

Со Aiseesoft Slideshow Creator, можете да увезувате фотографии, видеа и музика од различни извори. Софтверот поддржува широк спектар на видео формати, вклучувајќи MP4, FLV, WMV, MTS, AVI, MOV. Што се однесува до фотографиите, тој поддржува JPG, JPEG, PNG GIF и други. И кога станува збор за музички формати, тој поддржува MP3 AIFF FLAC AAC AC3 WAV WMA M4A.

Откако ќе ги увезете вашите медиумски датотеки во интерфејсот на софтверот, можете да започнете да го креирате вашето видео за слајдови со додавање на режими на транзиција, филтри, елементи или дури и текст во видеото за приказ на слајдови. Можете исто така да ја приспособите темата според вашите потреби користејќи ги нејзините сеопфатни функции за уредување, како што се ротирање на отсекување на клипот на огледалото, забрзување/забавување на контрастот/заситеноста/осветленоста/приспособувањето на јачината на звукот, итн.

Една од најдобрите работи за Aiseesoft Slideshow Creator е тоа што обезбедува не само готови теми, туку и им овозможува на корисниците да ги приспособат сопствените теми според нивните преференции. Ова значи дека без разлика дали сакате едноставна или сложена тема за вашето видео со слајдшоу, ќе можете да ја постигнете со овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да зачувува излезни видеа во sildeshow во различни формати, како што се MP4 MOV MKV 4K UHD формати кои се компатибилни со повеќе преносливи уреди како што се iPhone iPad iPod Samsung Huawei LG Xiaomi Sony HTC Samsung TV итн. зачувувајте ги излезните видеа на sildeshow во други 1080P HD видео формати.

Севкупно, Aiseesoft Slideshow Creator е одличен избор за секој кој сака лесна за употреба, но моќна алатка за создавање прекрасни прикази на слајдови. Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој кој сака да создава убави спомени од своите фотографии, видеа и музика, овој софтвер има се што ви треба. Па зошто да чекаме? Преземете го Aiseesoft Slideshow Creator денес и започнете да создавате неверојатни слајдови!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0.30
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 924

Comments: