Memo Book Portable

Memo Book Portable 8.4

Опис

Пренослива книга за белешки: Врвен деловен софтвер за организирање на вашите документи

Дали сте уморни од барањето низ повеќе датотеки и папки само за да најдете еден документ? Дали сакате поефикасен начин за складирање и организирање на вашите важни деловни документи? Не гледајте подалеку од Memo Book Portable, врвниот деловен софтвер за организирање на вашите документи.

Memo Book Portable е моќна алатка која ви овозможува да складирате текстуални документи вклучувајќи прилози во флексибилна структура на дрво во само една датотека. Ова значи дека сите ваши важни документи може да се складираат на една погодна локација, што го олеснува наоѓањето на она што ви треба кога ви е потребно.

Една од клучните карактеристики на Memo Book Portable е неговата способност да извезува документи од структурата на дрвото во нова датотека Memo Book, CHM-датотека или PDF-датотека. Ова значи дека ако треба да ги споделите вашите документи со други или едноставно сакате офлајн резервна копија, тоа е лесно и брзо да го направите.

Друга одлична карактеристика на Memo Book Portable се неговите можности за шифрирање. Ако шифрирањето е активирано, сите документи и приложените датотеки се трајно шифрирани и дешифрирани во лет по потреба. Ова осигурува дека вашите чувствителни информации остануваат безбедни во секое време.

Покрај тоа, Memo Book Portable нуди опции за форматирање слични на оние што се наоѓаат во обичните текстуални процесори. Ова значи дека не само што можете лесно да ги складирате и организирате вашите важни деловни документи, туку и да ги форматирате точно како што сакате.

Без разлика дали водите мал бизнис или управувате со големи количини на податоци за организација на ниво на претпријатие, Memo Book Portable има се што ви треба за ефикасно управување со документи. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, овој софтвер ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да заштедите време додека ги одржувате сите ваши важни информации организирани на едно место.

Па зошто да чекаме? Пробајте го Memo Book Portable денес и искусете ги придобивките од прва рака!

Целосни спецификации
Издавач 7tech
Страница на издавачи https://www.blue-series.com/
Датум на издавање 2020-08-20
Датум на додавање 2020-08-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 8.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 204

Comments: