FanDraft Football

FanDraft Football 19.11

Опис

FanDraft Football: The Ultimate Fantasy Football Draft Board Software

Дали сте уморни од користење на застарени и незгодни нацрт-табли за вашите фантастични фудбалски нацрти? Не гледајте подалеку од FanDraft Football, врвниот софтвер за дигитална нацрт-табла за сите видови фудбалски лиги за фантазија.

Со својот елегантен и лесен интерфејс, FanDraft Football нуди широк спектар на функции за подобрување на вашето искуство со нацртот. Програмата вклучува табла за репродукција, нацрт-часовник и тикер за стриминг за да бидете во тек со сите најнови избори. Плус, со неговата функција за гласовно најавување, ќе се чувствувате како да сте на вистински нацрт за NFL!

Но, тоа не е сè - FanDraft Football исто така беспрекорно се интегрира со MyFantasyLeague.com, што го олеснува внесувањето на поставките за лигата и податоците за играчите. И со приспособливи опции за нарачка на нацрти, логоа на тимови, аудио клипови и детални нацрт-извештаи достапни на вашите прсти, можете да го приспособите софтверот за да одговара на уникатните потреби на вашата лига.

Без разлика дали водите нацрт во стил на аукција или обичен стил, FanDraft Football ве покрива. И ако тоа веќе не беше доволно - софтверот вклучува дури и приспособена презентација на преобразба која прикажува фотографии и биографии на сопствениците на тимовите!

Па зошто да се задоволите со помалку кога станува збор за еден од најважните настани во вашата фантастична фудбалска сезона? Надградете го на FanDraft Football денес и однесете ја вашата игра за драфтување на следното ниво!

Преглед

Ако водите тврдокорна фудбалска фантастична лига, FanDraft Football може да ви помогне да го забрзате реализмот за време на пролетниот драфт. Програмата има живописен и добредојден интерфејс кој изгледа исто како оној што го користи драфтот во живо на NFL. Тренерите за фантазија можат да изберат луѓе за нивните тимови од голем избор на играчи. Можете да додавате, отстранувате или уредувате запис на спортист во базата на податоци на играчи. Бидејќи регрутирањето на вистинските играчи е исто толку важно во фантастичните лиги како и во реалниот живот, навивачите на фантастичниот фудбал можеби навистина ќе уживаат во оваа програма.

Целосни спецификации
Издавач FanDraft
Страница на издавачи https://www.fandraft.com
Датум на издавање 2019-08-19
Датум на додавање 2019-08-19
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Спортски софтвер
Верзија 19.11
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30212

Comments: