SolveigMM Video Splitter

SolveigMM Video Splitter 7.3.1906.10

Windows / Solveig Multimedia / 30003 / Целосни спецификации
Опис

SolveigMM видео сплитер: врвна алатка за уредување видеа без загуби

Дали сте уморни од користење на софтвер за уредување видео што трае вечно за обработка на вашите датотеки? Дали сакате алатка која може да ги подели, исече или скрати вашите видеа без да го загрози нивниот квалитет? Не гледајте подалеку од SolveigMM видео сплитер!

SolveigMM Video Splitter е брза и ефикасна алатка дизајнирана да ви помогне лесно да ги уредувате вашите видеа. Без разлика дали треба да поделите голема датотека на помали сегменти, да ги исечете несаканите делови или да го скратите почетокот или крајот на клипот, овој софтвер ве опфати.

Со поддршка за широк опсег на видео формати вклучувајќи H.265, FLV, AVCHD, MKV, MP4. MPEG-1, MPEG-2, AVI, WMV и повеќе - како и аудио формати како WAV, MOV и MP3 - SolveigMM Video Splitter е совршен избор за секој кој треба редовно да работи со мултимедијални датотеки.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. Дури и ако немате претходно искуство со алатките за уредување видео, ќе ви биде лесно да се движите и да ги користите сите функции достапни во SolveigMM Video Splitter. Со само неколку кликнувања на копчето на глувчето или допири на копчињата на тастатурата - во зависност од тоа кој режим најмногу одговара - можете да извршите која било задача поврзана со разделување/сечење/кратење видеа.

Друга одлична работа за SolveigMM Video Splitter е неговата брзина. За разлика од другите видео едитори кои бараат операции за кодирање/декодирање пред да се обработат датотеките (што може да трае со часови), овој софтвер користи напредни алгоритми базирани на комерцијалната SDK технологија на Solveig Multimedia која му овозможува брзо да работи без да го жртвува квалитетот.

Но, можеби една од најимпресивните карактеристики што ги нуди SolveigMM Video Splitter е неговата способност да ги извршува задачите во едно поминување. Ова значи дека ако треба да отсечете реклами од вашиот филм или да ги отстраните несаканите делови од кој било друг тип медиумска датотека (вклучено аудио), потребно е само да поставите фрагменти каде што треба да се исечат и да му дозволите на нашиот уредник да си ја врши својата работа автоматски!

И ако поддршката за сериска обработка не е доволна за потребите на некои корисници, тогаш тие може да се одлучат за деловно издание кое ја вклучува и функцијата за спојување датотеки!

Како заклучок: ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне брзо да работите дури и од сложени мултимедијални проекти, додека одржувате висококвалитетни излезни резултати, тогаш не гледајте подалеку од SolveigMM Video Splitter!

Целосни спецификации
Издавач Solveig Multimedia
Страница на издавачи http://solveigmm.com
Датум на издавање 2019-08-19
Датум на додавање 2019-08-19
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 7.3.1906.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30003

Comments: