TP-Link Smart Plug Utility

TP-Link Smart Plug Utility 1.0.24

Windows / Hitchcock Development / 65 / Целосни спецификации
Опис

Услужна алатка TP-Link Smart Plug: Донесување удобност на вашиот уред со Windows 10

Во денешниот свет, технологијата ни го направи животот полесен и поудобен. Со доаѓањето на паметните домашни уреди, сега можеме да ги контролираме нашите домови со само неколку допири на нашите паметни телефони или таблети. Еден таков уред е TP-Link Smart Plug, кој ви овозможува да ги контролирате вашите апарати од каде било во светот.

TP-Link Kasa Smartplug Utility ја носи оваа погодност на вашиот уред со Windows 10. Оваа алатка поддржува TP-Link HS100, HS103, HS105, HS107 и HS110 приклучоци. Ви овозможува да откриете паметни приклучоци на вашата мрежа, да го добиете нивниот статус, да ги вклучувате/исклучувате приклучоците и да ја оневозможите вградената LED LED (Ноќен режим).

Оваа апликација претпоставува дека веќе сте го поставиле паметниот приклучок преку мобилната апликација TP-Link Kasa и сте го поврзале на вашата безжична мрежа. Откако ќе го направите ова, едноставно преземете ја и инсталирајте ја алатката TP-Link Kasa Smartplug на вашиот уред со Windows 10.

Со оваа алатка инсталирана на вашиот уред, можете лесно да управувате со сите ваши паметни приклучоци од една централна локација. Веќе нема потреба да одите наоколу рачно исклучувајќи ги апаратите или да се грижите дали ќе ги оставите вклучени кога не сте дома.

Една од најдобрите карактеристики на оваа алатка е неговата способност да ги исклучува апаратите од далечина. На пример, ако сте заборавиле да исклучите светилка пред да заминете на работа наутро или да излезете на вечера навечер со пријателите или членовите на семејството; едноставно отворете ја оваа апликација на кој било компатибилен уред (паметен телефон/таблет) што има пристап преку Wi-Fi конекција, а потоа допрете го копчето „исклучено“ следното соодветно име на приклучокот во интерфејсот на апликацијата - Voila! Светилката веднаш ќе се исклучи без физички присутна во неа!

Друга одлична карактеристика е неговата способност да ги оневозможи вградените LED светла за време на работата на Ноќниот режим за да не ги наруши шемите на спиење, додека сеуште обезбедува напојување преку штекерот.

Оваа апликација мора да се користи во истата мрежа каде што се наоѓаат паметните приклучоци; нема да работи надвор од тој мрежен опсег поради безбедносни причини, но штом ќе се поврзе правилно, не би требало да има проблеми со редовно користење без никакви проблеми!

Генерално, ако барате лесен начин за управување со сета електроника за домаќинство од едно место, тогаш не гледајте подалеку од алатката Kasa Smartplug на TP Link!

Целосни спецификации
Издавач Hitchcock Development
Страница на издавачи https://www.hitchcock.dev
Датум на издавање 2019-08-19
Датум на додавање 2019-08-19
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.0.24
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Windows 10 16299.0
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 65

Comments: