Acethinker iPhone Screen Recorder

Acethinker iPhone Screen Recorder 1.3.2

Опис

Acethinker iPhone Screen Recorder е моќна и разновидна алатка која ви овозможува лесно да го снимате екранот на вашиот iPhone. Без разлика дали сакате да снимате видео повици, игра или која било друга активност на вашиот iOS уред, овој софтвер ве покрива. Со својот висококвалитетен излез и поддршка за речиси сите iOS уреди и верзии од iOS 7 до iOS 12, Acethinker iPhone Screen Recorder е совршено решение за секој што сака да го снима својот екран на iPhone.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да го пресликува вашиот уред на Apple на монитор на компјутер со многу поширок екран. Ова значи дека што и да се случува на вашиот iPhone може да се прикаже на вашиот компјутер во реално време. Оваа функција го прави идеален за оние кои сакаат да уживаат во поизвонредно искуство кога играат игри на мобилни уреди или проследуваат филмови.

Покрај снимањето видео, Acethinker iPhone Screen Recorder, исто така, ви овозможува да правите слики од екранот на се што е на екранот на вашиот уред iOS. Оваа функција е корисна кога треба брзо да снимите слика без да морате да се мачите со вадење на телефонот и рачно фотографирање.

Друга одлична работа за овој софтвер е неговата директна врска од различни платформи за социјални медиуми, како и видео-страници како YouTube и Dropbox. Со само еден клик, можете да прикачувате видеа директно од Acethinker iPhone Screen Recorder на овие платформи и да ги споделувате со пријателите или колегите.

Поврзувањето на вашиот iOS уред со компјутер никогаш не било полесно отколку со Acethinker iPhone Screen Recorder. Сè додека двата уреди се поврзани на иста мрежа, нивното поврзување треба да биде лесно. Откако ќе се поврзете, едноставно почнете да снимате каква било активност што ја сакате на екранот на вашиот телефон.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да ви помогне да снимате се што се случува на екранот на вашиот iOS уред заедно со аудио излезот, тогаш не гледајте подалеку од Acethinker iPhone Screen Recorder!

Целосни спецификации
Издавач AceThinker
Страница на издавачи http://acethinker.com/
Датум на издавање 2019-08-20
Датум на додавање 2019-08-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.3.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 46

Comments: