Nero CoverDesigner 2019

Nero CoverDesigner 2019 20.0.2005

Опис

Nero CoverDesigner 2019: Врвен софтвер за графички дизајн за обвивки на ЦД и ДВД

Дали барате моќен и лесен софтвер за креирање на сопствени елементи за покривање за вашите ЦД-а, ДВД-а и други типови дискови? Не гледајте подалеку од Nero CoverDesigner 2019! Овој најсовремен софтвер за графички дизајн е преполн со карактеристики што го олеснуваат создавањето на професионален изглед за вашите брошури, влошки, етикети и друго ЦД.

Без разлика дали сте музичар, режисер или само некој што сака да креира персонализирани насловни страници за вашата медиумска колекција, Nero CoverDesigner има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и обемната библиотека со приспособливи шаблони и алатки за дизајн, овој софтвер го олеснува ослободувањето на вашата креативност и дава прекрасни резултати.

Во овој сеопфатен преглед на Nero CoverDesigner 2019, ќе ги разгледаме подетално карактеристиките што го прават овој софтвер да се издвојува од толпата. Од неговата поддршка за повеќе типови дискови до неговата компатибилност со снимачите LightScribe и Labelflash, ќе ги истражиме сите начини на кои Nero CoverDesigner може да ви помогне да ја подигнете вашата ЦД графика на следното ниво.

Клучни карактеристики:

- Приспособливи шаблони: со над 100 приспособливи шаблони вклучени во библиотеката на Nero CoverDesigner 2019 (и повеќе достапни на интернет), можете лесно да го најдете совршениот распоред за вашиот проект. Без разлика дали креирате брошура или влошка за футрола за скапоцен камен или тенок пакет од типот на футрола за ЦД/ДВД - има нешто овде што ќе одговара на секоја потреба.

- Алатки за дизајнирање текст и слика: Дизајнерот вклучува целосни групи алатки за форматирање на текст, како што се стилови и големини на фонтови, како и алатки за уредување слики, како што се отсекување/промена на големина/ротирање итн., така што корисниците можат да ги приспособат нивните дизајни според нивните преференции.

- Увоз од скенер или дигитален фотоапарат: не мора да бидете стручен фотограф или графички дизајнер - едноставно внесете слики од кој било скенер или дигитален фотоапарат во Nero Cover Designer.

- Компатибилен со секоја програма што поседува функција за снимање на аудио ЦД: без разлика дали користите iTunes®, Windows Media Player®, Roxio® Creator™ Basic Edition или која било друга програма што снима аудио ЦД-а - Nero Cover Designer работи беспрекорно со сите нив!

- Печатење брошура и влошка за неколку типови футроли за ЦД: Печатете директно на неколку различни типови футроли, вклучувајќи футроли за скапоцени камења (стандардна големина), тенки пакувања (половина) макси-цедиа (поголема големина) визит-картички итн., така што нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста при печатење дизајни.

- Способности за рачно уредување: Сите информации на кориците можат рачно да ги уредуваат корисниците доколку сакаат целосна контрола врз нивните дизајни.

Компатибилност:

Nero Cover Designer е компатибилен само со оперативни системи Windows. Потребни се Windows® XP SP3 (32 bit), Windows Vista® SP2 (32/64 bit), Windows® 7 SP1 Home Premium Professional Ultimate Enterprise изданија (32/64 битни), Windows®8 (32/64 битни), Windows ® 8.1 (32/64 битни), Windows® 10 (32/64 битни).

Дизајнирајте ги вашите сопствени обвивки брзо и лесно:

Со својот интуитивен интерфејс и обемната библиотека со приспособливи шаблони и алатки за дизајн, NeroCover Designer го олеснува тоа дури и ако некој претходно имал мало искуство во дизајнирање графика! Едноставно изберете еден од нашите однапред направени распореди, а потоа додајте текст/слики додека не сте задоволни - навистина е толку едноставно!

Поддржува повеќе типови дискови:

Едно нешто што го издвојува NeroCover Designer од другите софтвери за графички дизајн е неговата поддршка за повеќе типови дискови, вклучувајќи стандардни куќишта за скапоцени камења, куќишта за двд, мулти-кутии, макси-цедиа, визит-картички итн. Ова значи дека корисниците не се грижат за проблемите со компатибилноста при печатење на нивните дизајни!

Поддршка за LightScribe и Labelflash:

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој производ е поддршката за LightScribe™ и Labelflash™ која им овозможува на корисниците да печатат етикети директно на компатибилни медиуми без да користат посебни печатачи за етикети! Ова заштедува време пари, а сепак дава висококвалитетни резултати!

Приспособливи шаблони и алатки за дизајн:

Со повеќе од сто приспособливи шаблони вклучени во нашата библиотека (и повеќе достапни онлајн!), корисниците сигурно ќе најдат совршен распоред кој одговара на нивните потреби без разлика дали создаваат брошура, инкрустирање, куќиште за скапоцени камења, ракави, макси-цд, визит-картичка итн. дизајнерот вклучува целосни можности за форматирање на текст/уредување на слики, така што опциите за прилагодување се бесконечни!

Увезете слики од скенер или дигитален фотоапарат:

Корисниците не треба да бидат стручни фотографи/графички дизајнери увезуваат слики во нашиот производ. Едноставно скенирајте/дигитализирајте ги фотографиите, а потоа внесете ги во нашата програма, започнете со дизајнирање веднаш!

Компатибилен со секоја програма што снима аудио ЦД-а:

Без разлика дали користите iTunes®, Windows Media Player®, Roxio Creator Basic Edition, која било друга програма снима аудио ЦД-а, NeroCover Designer работи беспрекорно сите! Ова значи дека без разлика која апликација за снимање се користи, секогаш ќе можете брзо и лесно да печатите висококвалитетни сопствени корици без да се грижите за проблемите со компатибилноста.

Вградување на брошура за печатење за неколку различни типови куќишта:

Печатете директно на неколку различни типови футроли, вклучително и стандардни кутии за скапоцени камења (тенки пакувања, макси-цедеа со половина големина (визит-картички со поголема големина).

Способности за рачно уредување:

Сите информации на кориците може рачно да ги уредуваат корисниците доколку сакаат целосна контрола врз нивните дизајни. Ова значи дека дури и оние кои не се искусни дизајнери сè уште можат да постигнат резултати со професионален изглед користејќи го нашиот производ!

Целосни спецификации
Издавач Nero
Страница на издавачи http://www.nero.com
Датум на издавање 2019-08-20
Датум на додавање 2019-08-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 20.0.2005
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 35
Вкупно преземања 159368

Comments: