Nero MediaHome 2019

Nero MediaHome 2019 1.12.0.1

Опис

Nero MediaHome 2019: Врвен софтвер за MP3 и аудио за љубителите на музиката

Дали сте љубител на музика и сакате да ја организирате вашата музичка колекција и да уживате во неа на сите ваши уреди? Дали сакате да креирате прекрасни слајд шоуа од вашите фотографии и видеа, да додавате музика и ефекти и да ги снимате на DVD или Blu-ray диск? Ако е така, Nero MediaHome 2019 е софтверот што ви треба.

Nero MediaHome 2019 е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да увезувате музички датотеки или да рипувате музика од аудио ЦД-а - кои вклучуваат дури и оригинални корици на албуми. Можете да ги усовршувате фотографиите со автоматизирани алатки и различни ефекти, да креирате слајд шоу од фотографии и видеа, да ги подобрувате со музика, шаблони за дизајн на филмови и кредити. Можете исто така да креирате музички плејлисти или цели албуми кои вклучуваат фотографии или видеа.

Со целосната моќ на пренос на Nero MediaHome 2019, имате целосен пристап до вашите фотографии, слајдови, музика, видеа, филмови и ТВ серии каде и да сте. Бесплатната апликација Nero MediaHome WiFi Sync гарантира дека можете безжично да разменувате и репродуцирате датотеки помеѓу уредите iOS и Android, како и вашиот медиумски центар. Ова значи дека секогаш можете да пристапите до вашите омилени датотеки и дома и во движење.

Клучни карактеристики:

Увезете музички датотеки: со лесен за користење интерфејс на Nero MediaHome 2019, увезувањето на сите ваши омилени песни никогаш не било полесно! Едноставно повлечете и спуштете која било аудио датотека во прозорецот на програмата за инстантна репродукција.

Рип музика од аудио ЦД-а: Сакате да слушате некои мелодии од старата школа? Нема проблем! Со вградената функција за рипување на ЦД-а на Nero MediaHome 2019, лесно е да се конвертираат сите тие стари ЦД-а во дигитален формат за да бидат подготвени за репродукција на кој било уред!

Усовршете ги фотографиите: без разлика дали станува збор за отстранување на црвени очи или корекција на бојата - автоматизираните алатки на Nero го олеснуваат уредувањето фотографии! Плус, има и многу достапни ефекти - затоа бидете креативни!

Создадете слајдови: претворете ги здодевните слики од семеен одмор во нешто посебно со креаторот на слајдови на Nero! Додајте неколку мелодии во заднина (или дури и видео клипови), а потоа изберете еден од многуте претходно направени шаблони за импресивен финален производ!

Подобрете ги вашите видеа: Подигнете ги домашните филмови нагоре со додавање на професионален изглед користејќи еден од нашите многубројни шаблони за дизајн на филмови!

Креирајте плејлисти/албуми: организирајте ги сите ваши омилени песни во плејлисти (или дури и цели албуми) комплетирани со насловна уметност - совршени за споделување со пријателите!

Снимајте видео клипови/слајдови на дискови DVD/Blu-Ray: штом сè е во ред - снимајте го на диск користејќи или DVD-Video или Blu-ray диск формати комплетни со менија - совршен за репродукција на кој било компатибилен плеер!

Пренесувајте ја вашата содржина насекаде!: Со целосна моќ за пренос на располагање - уживајте во пристапот каде било во секое време, делумно благодарение на бесплатната апликација за синхронизација WiFi, која им овозможува на корисниците да разменуваат/репродуцираат датотеки безжично помеѓу уредите iOS/Android, како и нивниот медиумски центар, обезбедувајќи секогаш да имаат нивните омилени се блиску без разлика каде одат!

Системски барања:

Операционен систем:

Windows®7 SP1 Home Premium Professional Ultimate Enterprise (32/64-bit), Windows®8 (32/64-bit), Windows®8.1 (32/64-bit), Windows®10 (32/64-bit)

Процесор:

2 GHz AMD или Intel процесор

RAM меморија:

1 GB RAM

Простор на хард диск:

Потребен е простор на хард дискот од 5 GB

Графичка карта:

Графичка картичка компатибилна со DirectX® 9.0

Заклучок:

Како заклучок, ако барате врвно софтверско решение за MP3 и аудио, не гледајте подалеку од Nero Meda Home 2019! Нуди сè што е потребно при организирање на збирката на медиуми, вклучително и увоз на аудио фајлови кои рипуваат рафинирани слики на ЦД-то, создавајќи слајдшоу кои ги подобруваат видео клиповите, создавајќи плејлисти/снимајте дискови/стриминг содржина насекаде во секое време, делумно благодарение на бесплатната апликација за синхронизација WiFi која им овозможува на корисниците да разменуваат/репродуцираат датотеки безжично помеѓу Уредите со iOS/андроид, како и нивниот медиумски центар, обезбедувајќи секогаш да ги имаат блиску нивните омилени без разлика каде одат!.

Целосни спецификации
Издавач Nero
Страница на издавачи http://www.nero.com
Датум на издавање 2019-08-21
Датум на додавање 2019-08-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 1.12.0.1
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 2439037

Comments: