Nero SoundTrax

Nero SoundTrax 20.0.1002

Опис

Nero SoundTrax е моќен MP3 и аудио софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да креираат свои специјални компилации за аудио ЦД. Со оваа програма, можете да мешате песни заедно, да ги избледувате една во друга и да ги прилагодите брзините за да создадете оптимална мешавина. Без разлика дали сте професионален диџеј или само некој што сака музика, Nero SoundTrax ви ги дава алатките што ви се потребни за да бидете свој диџеј.

Една од истакнатите карактеристики на Nero SoundTrax е неговата способност да создава уникатни дискови со голем опсег на дополнителни ефекти. Ова значи дека секој може да создаде свои сопствени ЦД-а кои се приспособени конкретно за нивниот вкус. Без разлика дали сакате да додадете дополнителен бас или да ги прилагодите високите тонови, Nero SoundTrax го олеснува тоа.

Но, Nero SoundTrax не е само мешање песни заедно - тој има и неколку асистенти кои снимаат од касети и снимаат детска игра. Со само неколку лесни чекори, можете да ја дигитализирате целата своја стара колекција и да ја имате засекогаш достапна со врвен квалитет. Ова е совршено за секој кој сака да ја зачува својата стара музичка колекција, но не сака да се справи со проблемите на физичките медиуми.

Благодарение на неговите многубројни шаблони, дури и тешките проекти веќе не се проблем со Nero SoundTrax. Без разлика дали работите на проекти за 5.1 Surround или 7.1 Surround звук, едноставно изберете го шаблонот и Nero SoundTrax се отвора заедно со сите релевантни песни подготвени за уредување.

Дополнително, Nero ScratchBox обезбедува кориснички функции за мешање и гребење - совршени за секој кој сака поголема контрола врз нивните мешавини без да мора да учи комплицирани софтверски интерфејси.

Севкупно, ако барате софтвер за MP3 и аудио што ви дава целосна контрола врз вашите музички миксови, а сепак е доволно лесен за користење за почетниците - не гледајте подалеку од Nero SoundTrax!

Целосни спецификации
Издавач Nero
Страница на издавачи http://www.nero.com
Датум на издавање 2019-08-21
Датум на додавање 2019-08-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 20.0.1002
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 103987

Comments: